Sun01212018

Poslednja izmena:10:16:01 AM

Back REPORTAŽE Najava Novosadski sajam najavio 16 priredbi u 2013. godini

Novosadski sajam najavio 16 priredbi u 2013. godini

  • PDF

Novosadski sajam je najavio da će godini u kojoj obeležava 90 godina rada, biti domaćin izlagačima i posetiocima na 16 sajamskih priredbi, koje će biti organizovane u 9 termina.

Sezona manifestacija počeće priredbama koje objedinjuju umetničke i obrazovne sadržaje – 19. međunarodnim SALONOM KNJIGA, 18. međunarodnom izložbom umetnosti ART EXPO, koje se održavaju od 28. februara do 5. marta, dok 9. međunarodni sajam obrazovanja PUTOKAZI traje tri dana kraće. Tokom SALONA KNJIGA Novosadski sajam je prostor u kojem se okupljaju najzanačajnija imena domaćeg izdavaštva, ali i mesto koje izdavačke kuće i knjižari prepoznaju kao priliku za afirmaciju na tržištu.
 Izložba  ART EXPO, namenjena je ljubiteljima umetnosti i ta priredba, sa jedinstvenom tematskom izložbom ima karakter svojevrsnog kulturnog događaja, dok je Sajam obrazovanja PUTOKAZI zauzeo visoko mesto među događajima koji su namenjeni profesionalnoj orijentaciji učenika završnih razreda osnovnih i srednjih škola.
Izložba pogrebne opreme, koja se održava bijenalno, organizuje se od 4. do 6. aprila.
Jedan od najvećih poljoprivrednih sajmova u jugoistočnoj Evropi, jubilarni 80. međunarodni poljoprivredni sajam, biće održan od 18. do 24. maja, a okupiće izlagače iz zemlje i inostranstva. Značaj Međunarodnog poljoprivrednog sajma potvrđen je i tradicijom održavanja od osam decenija, kao i mnogobrojnim uspesima kompanija i proizvoda iz 60 zemalja sveta.
Početak jesenje sezone, već tradicionalno, proteći će u znaku Međunarodnih sajmova LORIST (koji objedinjuju Sajam lova, ribolova i sporta, Sajam hortikulture, Eko - svet i Sajam šumarstva), Sajma turizma i Sajma konjarstva HORSEVILLE, koji se održavaju od 3 do 6. oktobra. Sezona se nastavlja od 16. do 20. oktobra 13. sajmom automobila AUTO SHOW - NOVI SAD, a INVESTEXPO će, od 29. do 31. oktobra objediniti 8. međunarodni SAJAM INVESTICIJA i Dane energetike.
Međunarodna izložba zlatarstva i časovničarstva SJAJ održava se od 7. do 10. novembra, a godina na Novosadskom sajmu završiće se Berzom sadnog materijala koja se organizuje od 29.novembra do 1.decembra.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dodaj komentar