Thu03282024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back TURIZAM BANJE Specijalna bolnica Merkur na Međunarodnom sajmu turizma u Tel Avivu

Specijalna bolnica Merkur na Međunarodnom sajmu turizma u Tel Avivu

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 2
  • Sledeća

Tročlana delegacija Specijalne bolnice “Merkur”, koju su činili dr Nada Lazarević, pomoćnik direktora za medicinski sektor, Jasmina Vešković, pomoćnik direktora za nemedicinski sektor i Slađana Blagojević, rukovodilac komercijalnog sektora, učestvovala je nedavno na Međunarodnom sajmu turizma “IMTM 2012″ u Izraelu.


Tokom sajma Turistička organizacija Srbije je organizovala prezentaciju naše zemlje i Specijalne bolnice „Merkur”, kojoj je prisustvovao veliki broj turoperatera, a domaćin je bio ambasador Republike Srbije u Tel Avivu, g-din Svetislav Basara. Nakon prezentacije je održan sastanak i ambasador je izrazio zadovoljstvo načinom na koji su predstavljeni srpski turistički i banjski potencijali i ponudio svoju pomoć u promociji Banja Srbije kao i u organizaciji direktnog leta između dve zemlje. Takođe je istakao da Izraelci imaju naviku da posećuju banje Evrope i već godinama su česti gosti Češke, Slovenije i Hrvatske.
-Teme razgovora bile su uključivanje Republike Srbije u postojeće paket-aranžamane izraelskih turoperatera u regionu i sagledavanja postojećih kapaciteta i kvaliteta “Merkura”. Posebno interesovanje je bilo za razvoj medicinskog turizma i kvalitetno banjsko lečenje po cenama nižim u odnosu na evropske banje-istakla je g-đica Slađana Blagojević.
Ovo je prvi put da su se neka banja iz Srbije predstavljala i izlagali na prestižnom izraelskom sajmu, na kome su nastupile i stotine organizacija i institucija iz Evrope, Južne Amerike, Azije i Afrike.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com