Fri03292024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back TURIZAM BANJE Merkur na Sajmu turizma u Moskvi

Merkur na Sajmu turizma u Moskvi

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 2
  • Sledeća

Specijalna bolnica „Merkur“ je i ove godine učestvovala na najvećem Sajmu turizma u Rusiji koji je održan u Moskvi od 21. do 24. marta 2012. godine. U okviru štanda Turističke organizacije Srbije, „Merkur“ je predstavio svoju ponudu i potencijale ruskom tržištu. Tročlanu delegaciju „Merkura“ činili su dr Slavica Milošević – internista, dr Ljubivoje Pantić – specijalista urolog i Svetozar Ikonov.
Prvog dana Sajma, „Merkurov“ štand posetila je dr Jelica Kurjak, ambasador Republike Srbije u Ruskoj Federaciji, i oduševljena sadržajima koje Specijalna bolnica nudi, izrazila volju za svakom vrstom pomoći u cilju što boljeg pozicioniranja „Merkura“ na ruskom tržištu.

Predstavnici „Merkura“ su obavili razgovore i sa predstavnicima Asocijacije dijabetičara Ruske federacije koji su izrazili spremnost da se angažuju da što veći broj dijabetičara dolazi u Vrnjačku Banju na lečenje.
Posebno interesovanje svih posetioca Sajma izazvao je list „Dijabetes“ na ruskom jeziku u kome je sadržano dosta statističkih podataka o efektima lečenja dijabetesa, edukaciji pacijenata, ishrani daijabetičara i korišćenju termomineralnih voda u lečenju.
Veliko interesovanje za „Merkurove“ sadržaje pokazao je veliki broj ruskih turoperatera koji se pretežno bave zdravstvenim turizmom i koji su već najavili posetu u maju mesecu radi preciznijih razgovora i sklapanja Ugovora o saradnji.
Specijalna bolnica „Merkur“ priredila je prezentaciju kojom se predstavila brojnim predstavnicima moskovskih zdravstvenih i obrazovnih ustanova. Na skupu su prezentovane turističke mogućnosti Vrnjačke Banje i bogata zdravstvena i wellness ponuda „Merkura“.
„Merkur“ je već godinama unazad poznat na ruskom tržištu zahvaljujući saradnji sa ruskim kompanijama i turističkim agencijama, pa se tako svake godine beleži tendencija rasta broja ruskih gostiju koji borave u ovoj Ustanovi.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com