Wed02212018

Poslednja izmena:09:19:02 AM

Back REPORTAŽE AKTUELNO Udruženje žena Artesa dobilo suvenirnicu u centru Kikinde

Udruženje žena Artesa dobilo suvenirnicu u centru Kikinde

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 2
  • Sledeća

“Pozdrav vama iz Kikinde. Prelepa je priča o našem udruženju koju ste objavili na stranicama elektronskog čaasopisa www.topsrbija.com. Pogledala sam je sinoć, ali posle 15 sati mog jučerašnjeg rada, nisam mogla da odgovorim.
Ako dođete u Kikindu odvešću vas da vidite suvenirnicu koju je Udruženje žena ''Artesa'' otvorilo pre nešto više od dve nedelje. Dobile smo od opštine lokal u centru grada i tri godine imamo prava da ga koristimo bez nadoknade. Dobile smo mogućnost da u njoj izlažemo i prodajemo svoje proizvode i da žene koje nemaju svoj lokal, a registrovane su za obavljanje raznoraznih delatnosti, budu vidljive.
U sredu smo imale zanimljivu akciju, promovisale smo stare zanate, jer je tog tipa i suvenirnica. Radile smo u lokalu, a moje mesto je bilo u izlogu i mogu ti reći da su reakcije više nego pozitivne. Ljudi su ulazili da čestitaju, mahali kroz izlog, stajali da posmatraju kako slikam. Jedna žena je ušla sva oduševljena da kaže kako ličimo na radnju u Parizu i da tako nešto Kikinda još nije videla. Imamo u planu da nastavimo sa akcijama i to bar dve puta mesečno.
Ipak smo mi tip radnje kakve nema u gradu i okruženju i moramo biti posebne. Najčešći komentari posetioca i kupaca su da je ovako nešto trebalo Kikindi.”

Sandra Stanković

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Komentari  

 
0 #2 Ana Šukletović 06-02-2013 18:35
Mene zanima da li moze da se naruci nesto iz vase radnje posto zivim u Beogradu...
Citiraj
 
 
0 #1 jovanovic nikola 19-12-2012 17:04
napisite mi adresu i telefon prodavnice sa radnim vremenom.interesuju me stvari koje sam video sa motivima ptica grabljivica .video sam slike sa figurama sova i razne stvarcice sa tim motivom .ako imate katalog i cenovnik bilo bi odlicno.pozzz
Citiraj
 

Dodaj komentar