Fri03292024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back PRIVREDA INSTITUCIJE NS semena povrća po najvišim standardima

NS semena povrća po najvišim standardima

  • PDF

NS semena povrća Instituta za ratarstvo i povrtarstvo u Novom Sadu su upakovana i spremna za prodaju pred nastupajuću prodajnu sezonu. Institut će na tržište plasirati oko 90 sorti povrća u različitim pakovanjima. Semena su upakovana u kesice težine od 0,5 do 4 grama, tzv. „gramaturna“ pakovanja su od 20 i 25 grama, dok su grašak, pasulj, boranija i spanać upakovani u kesice od 250 i 500 grama. Semena cveća biće u pakovanjima od 0,5 do 1 gram. Trgovački brend NS SEME od ove godine sva semena pakuje u novu papirnu ambalažu novog i prepoznatljivog dizajna.

Sva semena proizveli su stručnjaci iz Odeljenja za povrtarstvo. Zahvaljujući dobrim semenskim kvalitetima, svaka kesica je deklarisana na dve godine, što je garancija da je seme proizvedeno po najvišim standardima. To je prvi korak ka ekonomičnoj i racionalnoj proizvodnji u postizanju visokih i stabilnih prinosa i dobijanju zdravih i bezbednih plodova za ishranu.
Kroz mnogobrojne oglede, česte kontakte sa proizvođačima, uporan rad na terenu, proizvode se i plasiraju sorte koje su prilagođene zahtevima potrošača i uslovima proizvodnje.
Širenjem prodajne mreže, sa dobrim partnerskim i savetodavnim odnosom sa velikim brojem poljoprivrednih apotekara, Institut je obezbedio vodeće mesto na našem tržištu za pojedine sorte.
Cilj je da i dalje budu prepoznatljivi na tržištu, najpre po kvalitetnom semenu, dobro odabranim sortama prilagođenim našim klimatskim uslovima, i stalnim kontaktima sa proizvođačima koji se bave savremenom intenzivnom povrtarskom proizvodnjom.
Plasman NS SEMENA povrća obavlja se preko promotera Instituta i preko većih veleprodajnih firmi koji se bave prometom semena. Takođe, dobar deo semena proda se u skladišno-distributivnom centru Instituta na Rimskim šančevima.
Svi novi poljoprivredni apotekari mogu se obratiti preko besplatnog info broja 0800 000 021 zaposlenima u skladišno-distributivnom centru na Rimskim šančevima, ili preko svog NS SEME regionalnog promotera, kako bi bili uključeni u veliku trgovinsku mrežu semena Instituta za ratarstvo i povbrtarstvo.
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com