Sat02242018

Poslednja izmena:01:47:06 PM

Back REPORTAŽE AKTUELNO Konkurs Identitet Beograda za najbolji esej

Konkurs Identitet Beograda za najbolji esej

  • PDF

Izdavačka kuća Hesperiaedu povodom promocije časopisa Limesplus raspisuje konkurse IDENTITET BEOGRADA za najbolji esej, fotografiju, zatim najkraći tvit na tviteru @Hesperiaedu i za najbolji status na ovu temu na Facebook profilu Hesperiaedu. Pravo učešća na konkursu imaju svi studenti na teritoriji Srbije, Republike Srpske kao i učenici srednjih škola i svih dopunskih škola naših državljana u inostranstvu i svi poklonici Beograda, doprinoseći očuvanju kroz svoje radove.

Radovi se šalju na email adrese: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli , Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli kao i preko Facebook profila Hesperiaedu. Radove poslati najkasnije do 15.marta 2013.
Prva nagrada na konkursu je prisustvo eminentnim seminarima koje organizuje Hesperiaedu: Izvoz je moguć, Kako upravljati stresom, Prodaja u kriznim vremenima uz potvrdu koja će značiti svakom CV-iju, kao i knjigu Nikole Lukić Penjanje uz liticu, kao i ručak sa glavnom i odgovornom urednicom Zoricom Stablović Bulajić i consalting menadžerom Nikolom Lukić, sa kojima će se razmeniti iskustvo modernog poslovanja, druga nagrada je knjiga Milene Pavlović Barili Vero Verius, treća je knjiga mladog pisca Stefana Simića Pustite nas i Rečnik urbane svakodnevice Sime C. Ćirković.
Pobednički radovi biće objavljeni na sajtu www.hedu.biz i www.limesplus.rs,kao i na društvenim mrežama, a medijski će biti propraćeni, takođe.
Detaljnija obaveštenja se mogu dobiti na 011- 26- 33-291 kao i na sajtu www.hedu.biz.
Svi nagrađeni takmičari biće prisutni na promociji IDENTITET BEOGRADA 19. marta u galeriji Artget na prvom spratu Centra s jednom od najlepših vizura na glavni gradski trg – Trg republike, koji takođe za nekog može biti inspiracija u ovom projektu.
Nevena Šarčević
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dodaj komentar