Sat02242018

Poslednja izmena:01:47:06 PM

Back REPORTAŽE NAJAVA Vreo skejtborderski vikend u Užicu

Vreo skejtborderski vikend u Užicu

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 3
  • Sledeća

Bez obzira na temperature kakve se očekuju za vikend, Novosađani 6. i 7. aprila donose Užičanima i njihovim gostima vrelinu i adrenalinske injekcije. U okviru Mountainboarding Weekend Užice članovi novosadskog Kluba planinskog skejtborda “ATB” predstaviće ovu još neafirmisanu, ali nadasve interesantanu ekstremnu disciplinu - vožnju daske za sve terene.

Miloš Andrić, Ivan Raković, Predrag Trifunov, Predrag Marcikić i Slobodan Banović će svim zaljubljenicima u brzinu, a užički kraj je poznat po njima, prezentovati opremu koja je potrebna za uživanje u vožnji planinskog skejtborda, tehnike sa kojima se savladavaju prirodne prepreke i postižu visoki otkucaji srca uz “živu” demonstraciju same vožnje.
Užički vikend je prilika da se popularizuje sport i organizuje veći broj vozača u Srbiji, što je put ka jačanju ove dicipline, organizovanju trka unutar zemlje i povećanju broja vozača koji bi predstavljali Srbiju na evropskim takmičenjima! Gostovanje Novosađana u Užicu je još jedna od brojnih promotivnih aktivnosti članova KPS “ATB” na kom će biti predstavljeno i “1. Svetsko prvenstvo u border krosu” koje će biti održano u Bukovcu, nadomak Novog Sada, 6. i 7. septembra.
U okviru programa, Užičanima će se predstaviti mauntibajkeri Srđan Stojšin, Dušan Klepić i Petar Grabež iz novosadskog Kluba „Fullcontrol bike“.
Organizator Mountainboarding Weekend Užice je Vodičko Udruženje Kapedunum koje će na jednom mestu okupiti planinske skejtbordere, mauntibajkere, skejtere, paraglajderiste, crtače grafita, brejkdensere.
Program „Mountainboarding weekend Užice“ izgleda ovako. U subotu, 6. aprila, od 11 do 15 časova biće održani MOUNTAINBOARDING, MOUNTAINBIKING i SKATEBOARDING TRICKS demonstracija i časovi i crtanje grafita. Vreme od 15 do 16 časova predviđeno je za MOUNTAINBOARDING i MOUNTAINBIKING ekstremne vožnje kroz šumu u velikom parku. Od 13 do 15 časova performans će prirediti plesna grupa STUDIO LOT LORIJEN, dok će u odabranom terminu učesnici moći da probaju FREE CLIMBING u hali. Uveče biće priređen MOUNTAINBOARDING PARTY za vozače uz snimke sa aktivnosti tokom dana u Gradskom Kulturnom Centru.
Program će „začiniti“ Plesna grupa Studio Lot Rorijen, Crtači grafita Umetničke škole Užice, Paraglajding klub „Beli Anđeo“ Prijepolje, te DJ-Mikica.
U nedelju, 7. aprila, celodnevna vožnja biće upriličena na Zlatiboru, kao i odlazak na Taru.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dodaj komentar