Thu03282024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back REPORTAŽE NAJAVA Letnja revija filmskih hitova Blockbuster od 14. do 19. juna

Letnja revija filmskih hitova Blockbuster od 14. do 19. juna

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 2
  • Sledeća

Prva letnja revija filmskih hitova “Blockbuster” u periodu od 14. do 19. juna u bioskopima “Arena Cineplex” u Novom Sadu, „Vilin Grad“u Nišu i u Sava centru u Beogradu, biće događaj za prave filmske sladokusce. “Blockbuster” će publici premijerno predstaviti naslove koji će obeležiti letnju filmsku sezonu 2013. godine, a održava se u periodu u kome, do sada, ljubitelji filma i bioskopa nisu imali svoj događaj.

„Samo bog prašta“ Vindinga Refna odmah posle Kana, „Slučajni ljubavnici“ Pedra Almodovara, „Svetski rat Z“ sa Bredom Pitom u glavnoj ulozi, urnebesne komedije „Mlađi referenti“ i „Žestoke devojke“, samo su neki od naslova koji se očekuju na letnjoj reviji “Blockbuster”. Reviju otvara komedija “Mlađi referenti“ sa Ovenom Vilsonom i Vins Vonom u glavnim ulogama. Ovo nije jedina komedija koja očekuje publiku revije “Blockbuster“. Među komedijama se nalazi i novi film kultnog reditelja Pedra Almodovara, “Slučajni ljubavnici“, sa Penelopom Kruz i Havijer Bardemom, “Žestoke devojke“, sa Sandrom Bulok i Melisom Mekarti u glavnim ulogama, koji dolazi od reditelja komedije “Deveruše”, Pola Fejga i “Prva godina braka“, gde glavne uloge tumače Ana Faris i Sajmon Bejker .
Odmah posle premijere na Kanskom filmskom festivalu na reviju “Blockbuster“ stiže novi film poznatog reditelja Nikolasa Vindinga Refna “Samo bog prašta“, sa Rajanom Goslingom u glavnoj ulozi.
Letnja revija filmskih hitova domaćoj publici predstavlja i nova ostvarenja kultnih reditelja Majkla Vinterbotoma, “Lice ljubavi“ i Stivena Soderberga, “Neželjeno dejstvo“.
Ljubitelje akcionih filmova očekuju ostvarenja “Poziv“, “Vajolet i Dejzi“, i “Vatrena trka“, a Letnju reviju filmova “Blockbuster“ zatvara novi film Breda Pita, “Svetski rat Z“.
Poseban poklon publici koja će tokom juna posetiti reviju “Blockbuster“ je ekskluzivna projekcija remasterizovanog blokbastera i dobitnika 4 Oskara, filma “Kleopatra“.
Više o Blockbuster reviji i dodatne materijale možete pronaći u prilogu mejla, kao i na adresi blockbuster.mcf.rs.
Jelena Galetin, PR
Arena Cineplex

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com