Fri03292024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back KULTURA Klubovi CeeLo Green za EXIT rođendan 28. juna

CeeLo Green za EXIT rođendan 28. juna

  • Prethodna
  • 1 of 3
  • Sledeća

CeeLo Green, jedan od najpopularnijih glasova današnjice, nastupiće u okviru najveće rođendanske žurke festivala ikada!
EXIT festival će proslaviti svoj 13. rođendan 28. juna na Trgu Slobode u Novom Sadu, uz soul kralja i neverovatnog dobitnika 5 Gremi nagrada! Ovim nastupom EXIT praktično dobija i svoj šesti dan, koji će biti organizovan na trgu u Novom Sadu, i koji će biti BESPLATAN za sve posetioce. Želimo da ovaj dan proslavimo sa našom mnogobrojnom publikom, da svima poklonimo fantastičan nastup i odličan provod te večeri.

Prvobitno planiran datum kada je jedan od najavljenih headlinera festivala trebalo da nastupi je 11. jul. Međutim, zbog ekskluzivnog ugovora sa "The Voice!", američkom verzijom idola, pevač dua „Gnarls Barkley“ primoran je da otkaže celokupnu julsku turneju. Snimanja novog serijala ove veoma popularne emisije, uslovilo je CeeLo Greena da ne nastupi ni na jednom festivalu koji je prethodno dogovoren za jul 2013.
Međutim, uz izuzetne napore organizatora festivala da održi obećanje dato publici i zahvaljujući velikom ugledu koji EXIT uživa u svetskoj muzičkoj industriji, jedini smo festival koji je dobio mogućnost drugog datuma za nastup tako velike zvezde. I ne samo drugi datum već i najlepši rođendanski poklon, koji će podeliti sa građanima zemlje i regiona.
Pored CeeLo Greena, program će upotpuniti nastup Zemlje Gruva i Svi Na Pod. Ovo dešavanje će pored mnogobrojnih organizovanih zagrevanja u junu i julu, biti jedan veliki uvod za ono što nas čeka na ovogodišnjem R:Evolucionarnom EXITu.
MT:S i Exit festival predstavljaju novi Exit mt:s postpaid paket sa Huawei festival edition telefonom, kao i veliko iznenađenje koje Exit priprema za proslavu svog rođendana. Telekom je odlučio da obraduje sve ljubitelje jednog od najboljih svetskih muzičkih festivala – Exit 2013, i uz posebno kreiran festivalski paket pokloni karte za sve dane festivala.
Ljubitelje dobrog zvuka i zabave koji se opredele za mt:s Exit postpaid paket iHuawei Ascend G510 smart telefon, pored ulaznice za sve dane EXIT festivala, očekuje i unikatno dizajnirana Exit maska za telefon, kao i muzika sa EXIT label-a, najbolje festivalske fotografije, i drugi Exit multimedijalni sadržaji. Dodatno, uz najnoviji smart telefon od samo 1 dinar i odgovarajuću Mix Net tarifu, korisnici dobijaju bonus od 3 GB za prenos podataka u domaćem saobraćaju.
Novi telefon iz Ascend serije, Huawei Ascend G510, predstavlja savršenu ravnotežu jednostavnog dizajna i funkcionalnosti. Za korak ispred drugih smart telefona u svojoj klasi, odlikuju ga odline performanse, elegancija i ergonomičnost. Dolazi u fantomsko crnoj i boji bele keramike, a na srpskom tržištu je ekskluzivno dostupan u poslovnicama Telekoma Srbija.

Jelena Galetin, PR

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com