Sat02242018

Poslednja izmena:01:47:06 PM

Back REPORTAŽE NAJAVA Šumadija fest u Kragujevcu od 23. do 25. avgusta

Šumadija fest u Kragujevcu od 23. do 25. avgusta

  • PDF

Kulturno-zabavna manifestacija “Šumadija fest 2013.” u organizaciji Udruženje građana Šuma Fest, i pod generalnim pokroviteljstvom Skupštine Grada Kragujevca i Jelen piva, biće održana u Kragujevcu od 23. do 25. avgusta.

Dvodnevni festival osmišljen je da muzičkim i umetničkim aktivnostima doprinese razvoju i prezentaciji kulture i edukaciji mladih ljudi i omogući im da učešćem na velikom muzičkom dogadjaju istovremeno prate predavanja, tribine, radionice, i razmenjuju iskustva iz unapred odabranih aktuelnih tema iz svih oblasti. Motiv za pokretanje festivala je da se u srcu Šumadije pokrene dodađaj koji će se svake godine dešavati u isto vreme i koji će doprineti kvalitetnijem društvenom životu mladih i okupiti veliki broj domaćih i stranih posetilaca. Ovogodišnji program festivala je bogat, a zastupljeni su različiti muzički pravci kao i različite sfere umetnosti. U muzičkom delu programa na Šumadija Festu 2013. nastupaju Van Gogh , S.A.R.S., DJ Tom Novy , DJ Geo Da Silva , DJ Igor Garnier, Bad Copy, Who See Klapa, Mikri & Bvana, Sax & Groove, W.O.P.S., Sharks Snakes & Planes, i mnogi drugi. Šumadija Fest se pojačava sa još dva stage-a od kojih će na jednom nastupati neafirmisani DJ-evi i bendovi, a na drugom Burn stage-u nastupiće Silent disco ekipa čiji će sastav biti objavljujen kada i Line-Up festivala.
Cena kompleta karata po 1100 dinara važi do 10. avgusta, a u periodu od 10. do 23. avgusta je 1.400 dinara. Cena pojedinačnih ulaznica do 10. avgusta je 700, a posle tog datuma 900 dinara. Karte se mogu kupiti na svim prodajnim mestima CS Eventim-a širom žemlje, a u Kragujevcu u Caffe Clubu „Nemam Ve De“, Caffe Clubu „Caffe Caffe“ i Caffeu „Cherry“, prodavnici "Win Win", "Turističkom Info Centru", prodavnici "Arena Fan Factory" ( TC Plaza), "Kraguj Turistu" i na info pultovi kod Štafete i kod hotela Zelengora.
Online prodaja: www.sumadijafest.com , www.eventim.rs , www.ticketline.rs .
Za sve koji dolaze sa strane pa i sve Kragujevčane koji vole druženje u kampu biće ogaranizovano kamp naselje u Eko Parku Ilina Voda II, gde će tokom dana posetioce zabavljati DJ-evi. U toku je aktuelna ponuda da uz 4 kupljena kompleta dobijete 5-i gratis i besplatno mesto u kampu za društvo. Cena mesta u kampu je 500 dinara po osobi za sve vreme boravka.
Prijave za kamp zainteresovani mogu da pošalju u inbox i na sajtu www.sumadijafest.com.
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dodaj komentar