Thu03282024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back HRANA I PIĆE VINO Jubilarni X beogradski salon vina najbolji do sada

Jubilarni X beogradski salon vina najbolji do sada

  • PDF

Jubilarni X Beogradski salon vina biće održan 15. i 16. novembra u hotelu Hyatt Regency u Beogradu.
Povodom desetogodišnjeg jubileja Beogradski salon vina biće ove godine obogaćen i nizom propratnih programa, koji će se održavati pre i posle glavnog događaja (od 01. novembra do 01. decembra), a i programski sadržaj samog Salona će biti proširen potpuno novim događajima, sa osnovnom idejom da se još čvršće povežu glavni akteri vinske scene, koju sačinjavaju vinari, profesionalci iz oblasti trgovine, ugostiteljstva i turizma, ljubitelji vina i prateći mediji, a kako bi i razumevanje i promovisanje kulture vina podigli na još viši nivo.

Takođe, povodom jubileja, a posebno u cilju promovisanja domaćeg vinarstva u svetu, Agencija In Vino će tokom trajanja Salona ugostiti novinare najpoznatijih svetskih vinskih medija: „Decanter“ (Engleska), „Wine Spectator“ (SAD), „Simple Wine News“ (Rusija), kao i predstavnika najuticajnijeg svetskog vinskog vodiča „Wine Advocate- Robert Parker“.
Inače, Beogradski salon vina je jedan od najznačajnijih regionalnih događaja posvećenih vinu. Osnovan je 2004. godine, kao redovna godišnja manifestacija, sa idejom da proizvođačima, profesionalcima iz oblasti ugostiteljstva i trgovine, kao i ljubiteljima vina ponudi jedan usko profi lisan, fokusiran, sadržajno bogat i logistički kompaktan događaj, na visokom organizacionom nivou.
Salon se održava krajem svake godine, u beogradskom hotelu Hyatt Regency, a konceptualno je podeljen na Glavni i Prateći program, koji se istovremeno odvijaju u nekoliko sala (Kristalna dvorana, Kopaonik, Kalemegdan,Beograd, Budva, Focaccia, Boardroom, Elington), objedinjujući degustacije vina i hrane, radionice, predavanja, promocije, tematske ručkove i večere, poslovne susrete, ali i dobru zabavu, po kojoj je Beograd poznat. Ukupno – više od 40 događaja.
Na Beogradskom salonu vina svake godine učestvuje više od 100 vinarskih kuća. Među njima su najznačajnije vinarije Srbije i regiona (bivše Jugoslavije), a direktno ili posredstvom distributera svake godine na Salonu se predstavi i po nekoliko vinarija svetske reputacije.
Radno vreme Salona vina je od 12.00-20.00 časova.
Želimo Vam srdačnu dobrodošlicu na jubilarni - X BEOGRADSKI SALON VINA!

Agencija za marketing IN VINO
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com