Fri03292024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Osnovano Udruženje turističke privrede Zlatibor

Osnovano Udruženje turističke privrede Zlatibor

  • PDF

Na inicijativu Turističke organizacije "Zlatibor" u sredu , 20 . novembra 2013 . godine održana je osnivačka Skupština na kojoj je osnovano Udruženje turističke privrede "Zlatibor".
Skupština je održana u Studentskom odmaralištu "Ratko Mitrović" na Zlatiboru i na njoj je prisustvovao veliki broj predstavnika hotela, odmarališta, vila i izdavaoca privatnog smeštaja.

Udruženje turističke privrede " Zlatibor " osnovano je radi ostvarivanja ciljeva u oblasti razvoja turizma i podizanja kvaliteta i proširenja asortimana ukupne turističke ponude Zlatibora, u cilju pružanja kvalitetne i savremene turističke usluge svim posetiocima Zlatibora.
Udruženje će pored unapređenja ukupne turističke ponude Zlatibora i svih usluga u okviru ove ponude, raditi i na edukaciji svih pružalaca turističkih usluga, unapređenju zaštite životne sredine, zajedničkim aktivnostima na promociji turizma, unapređenju komunalne i saobraćajne infrastrukture, ulične rasvete, turističke signalizacije, prostornog planiranja i izgradnje hotelskih i ugostiteljskih objekata, unapređenju partnerstva privatnog i javnog sektora.
Za predsednika Upravnog odbora Udruženja izabran je generalni direktor hotela "Palisad" Vojislav Janić , koji će istovremeno biti i zastupnik Udruženja. Za potpredsednika Upravnog odbora izabran je Vladimir Smiljanić , direktor “Dunav turista”.
Predsednik Skupštine je dr Aleksandar Simić , direktor specijalne bolnice "Zlatibor" - Čigota .

Turistička organizacija "Zlatibor"
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com