Fri03292024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Lifestyle Serbia i Srbija pamti, dve glavne kampanje TOS-a u 2014.

Lifestyle Serbia i Srbija pamti, dve glavne kampanje TOS-a u 2014.

  • PDF

„Lifestyle Serbia“ i „Srbija pamti“ biće dve glavne teme kampanja na međunarodnom tržištu za 2014. godinu, najavila je Turistička organizacija Srbije predstavljajući ih turističkim agencijama i turističkim organizacijama gradova i opština Srbije na nedavno održanoj konferenciji u Beogradu.

Prema rečima Gordane Plamenac, direktorke Turističke organizacije Srbije, kampanja „Lifestyle Serbia“, ima za cilj da približi Srbiju mladim ljudima iz celog sveta kao „kul“ destinaciju, prikazujući srpsku kreativnost, inovativnost, zabavu, gastronomiju i aktivan odmor.
Kampanja „Srbija pamti“, odnosi se na obeležavanje stogodišnjice od početka Prvog svetskog rata i spomeničko kulturno nasleđe iz ovog perioda, čime se pridružujemo evropskoj inicijativi u obeležavanju ovog jubileja.
Na predstavljanju planova za 2014. godinu, kome je prisustvovala id r Renata Pindžo, pomoćnik ministra privrede u Vladi Republike Srbije, najavljena je i dalja realizacija projekta “Putovanja za sve” (Holiday4All), izrađenog po modelu Calypso programa Evropske komisije koji se zasniva na povećanju iskorišćenosti turističkih kapaciteta van sezone, kao i na kreiranju turističke ponude namenjene svima onima koji usled nepovoljnih ekonomskih uslova ili neprilagođenosti kapaciteta i programa nisu u mogućnosti da putuju u turističkoj sezoni (mladi, penzioneri, porodice sa većim brojem dece i manjim primanjima, osobe sa invaliditetom).
U promociji Srbije naglasak će i u buduće biti stavljan na turističku ponudu gradova, aktivni odmor u prirodi, turizam vezan za istorijsko nasleđe, manifestacije i Dunav.
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com