Sun02252018

Poslednja izmena:01:47:06 PM

Back REPORTAŽE NAJAVA Bokserski spektakl na Zlatiboru

Bokserski spektakl na Zlatiboru

  • PDF

Povodom održavanja bokserskog spektakla, koji je najavljen za sredu, 15. januar, od 19 časova u sportskoj dvorani “Wai Tai” na Zlatiboru, dan ranije, u prostorijama Turističke organizacije "Zlatibor" održana je pres konferencija na kojoj su govorili predstavnici organizatora, članovi tima boksera Nenada Stankovića, kao i sam bokser. U “Meču šampiona Zlatibor 2014. godine" boriće se Nenad Stanković, Srbija i Dragomir Vasile, Rumunija, dok će se borba odvijati u 12 rundi.

Bokseri će se boriti za tri titule u VBF verziji: Interkontinentalni šampion, prvak sveta i internacionalni prvak Evrope u poluteškoj kategoriji. Nenad Stanković, ostvario je 15 pobeda od kojih 13 nokautom, dok Dragomir Vasile ima 20 pobeda u 20 mečeva. Predstavnik Srbije, takođe je trostruki prvak sveta u Global Boking unije kruzer kategoriji, VBF Federaciji, Interkontinentalni šampion u kruzer kategoriji i IBF prvak Evrope u poluteškoj kategoriji.
Jovan Jelenković, član tima Nenada Stankovića, ovom prilikom zahvalio se organizatorima, pre svega opštini Čajetina, Turističkoj organizaciji Zlatibor i JP "Kulturno sportski centar" Čajetina i istakao da je branilac Srbije u ovom meču, nakon priprema sa Bataljonom vojne policije specijalne namene "Kobre" izuzetno dobro pripremljen. Ovu informaciju potvrdio je i trener Nenada Stankovića , Miodrag Đurić. Supervizor meča je Gavrilo Anđić.
Organizatori su najavili da će pored glavne borbe, publika u dvorani STC “Wai Tai” moći da gleda i šest uvodnih mečeva. Prvi meč otvoriće proslavljeni šampion bokser Jovo Pudar, zatim će u ring Saša Nebrigić, potom Zdravko Rajević, pa Miljan Rovčanin, a slede još dve amaterske borbe. Očekuje se veliki broj zvanica i televizijskih ekipa, a sa lica mesta izveštavaće medijski sponzori RTS i Televizija Pink.
Gošća u muzičkom programu biće Jelena Kostov.
Cena karte za ovaj spektakl je 500 dinara, a sav prihod od meča ide u humanitarne svrhe manastirima Hilandar i Gračanica. Karte se prodaju na Info centru TO Zlatibor, na autobuskoj stanici u agenciji Zlatibor turs, u sportskoj hali na Zlatiboru i u Užicu u prostorijama Info centra TO Užice.
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dodaj komentar