Fri03292024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back TURIZAM ZDRAVSTVENI TURIZAM Specijalna bolnica Merkur okrenuta savremenom gostu

Specijalna bolnica Merkur okrenuta savremenom gostu

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 2
  • Sledeća

Specijalna bolnica za lečenje i rehabilitaciju Merkur u Vrnjačkoj Banji, nastupila je samostalno i na ovogodišnjem 36. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu i svojim programima, ali i brojnim ponudama, izazvala veliko interesovanje posetilaca. Već prvog dana Sajma, posebno veliku pažnju medija i interesovanje prisutvih izazvalo je pojavljivanje poznatog glumca Dragana Nikolića, brend lica ove ustanove.

Pored predstavljanja ponude za predsojeću sezonu, Merkur je na press konferenciji predstavio i dva nova projekta koji pokazuju da ova društveno odgovorna Ustanova na inovativan i efikasan način vodi bitku za zdravlje svojih posetilaca. Na press konferenciji, održanoj drugog dana Sajma, 28. februara, direktor SB Merkur mr dr Dejan Stanojević, lekar SB Merkur dr Danijela Karamarković, subspecijalista ishrane i rukovodilac komercijalnog sektora Slađana Blagojević, predstavili su novine u poslovanju ove Ustanove prisutnim predstavnicima medija i poslovnim partnerima.
Jedna od novina je CD Merkurova škola zdravlja, koji će dobijati svaki gost pri polasku kući. Prolazeći kroz sve Merkurove medicinske pakete, koji se nalaze na ovom CD-u, lekari pacijente lično podsećaju šta nikako ne smeju da zaborave i čega treba da se pridržavaju kako bi održali postignute rezultate u Merkuru i nastavili kvalitetno da žive. Merkur želi da se i porodice pacijenata i njihovi prijatelji takođe edukuju i da im budu podrška u građenju zdravijeg života. U zavisnosti od zdravstvenog problema koje pacijenti imaju, na ovom CD-u se mogu pronaći saveti o pravilnoj ishrani, fizičkoj aktivnosti, načinu pripreme i davanja insulina, prednostima boravka u Merkuru, kao i mnoštvo drugih korisnih informacija.
Druga novina u SB Merkur je Merkurova škola dijabetesa. Uz otpusnu listu osiguranici Republičkog fonda zdravstvenog osiguranja (RFZO), koji su bili na produženoj rehabilitaciji dobijaće besplatan primerak štampanog izdanja Merkurove škole dijabetesa, kako bi sa primenom stečenih znanja nastavili i kod kuće.
Da su kvalitet i konstantna ulaganja Merkurovi najjači aduti u osvajanju tržišta potvrdilo je interesovanje radnih organizacija, inostranih turoperatora i turističkih agencija koji su štand posećivali sa ciljem da nastave ili uspostave saradnju za predstojeći period.
Pored predstavljanja atraktivnih sadržaja iz bogate ponude ove Ustanove, posetioci koji su rezervisali svoj boravak u Merkuru tokom trajanja Sajma turizma ostvarili su popust od 10% i to za bilo koji period do kraja godine.
Oni najbrži su štand SB Merkur napustili vidno podmlađeni, tj. imali su mogućnost besplatnog tretmana radio-frekvencom – liftinga bez hirurškog zahvata!
Novom marketinškom kampanjom, otvoreno je novo poglavlje u poslovanju SB Merkur. Novi, savremeno koncipirani Merkur, sa Draganom Nikolićem kao zaštitnim licem i pod sloganom „Budi zdravlje“, u potpunosti se okreće savremenom gostu i trudi se da dobije bitku za zdravlje svih koji dolaze u ovu Ustanovu.


 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com