Thu03282024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back TURIZAM Hoteli Hotelu Premier Aqua šampionska plaketa Sajma turizma

Hotelu Premier Aqua šampionska plaketa Sajma turizma

  • PDF

Hotel Premier Aqua dobitnik je šampionske plakete 47. Međunarodnog sajma turizma u Novom Sadu. Laskavo priznanje Novosadskog sajma ovaj fruškogorski biser zaslužio je zbog svog velelepnog arhitektonskog izgleda, ali isto tako i zbog svega drugog što ga krasi, a toga je mnogo i najbolje je uveriti se u sve to i otići makar na jedan dan u Vrdnik.

Hotel Premier Agua smestio se tik naspram Specijalne bolnice za rehabilitaciju „Termal“ iliti čuvene Banje Vrdnik, sa druge strane potoka, ali na istoj žili termalne vode koja svojom toplotom doprinosi da novootvoreni hotel na toj osnovi izgradi brojne sadržaje i za kratko vreme se sa medicinskim i welness uslugama pozicionira kao jedna od najsavremenijih ustanova ovakve vrste u Srbiji.
A sve je počelo kada je vlasnik Milenko Cicmil rešio da upravo na Fruškoj gori, u sremskom banjskom mestu Vrdnik, krene sa izgradnjom ovog velelepnog zdanja, brižljivo pripremanog arhitektonskog rešenja i izgradnje u najoptimalnijem roku sa najoptimalnijim materijalima i opremom, da bi i zvanično 1. septembra 2012. godine, počeo je sa radom. U samom startu krenuo je u skladu sa najvišim svetskim standardima, pa je hotel Premier Aqua vrlo brzo postao omiljeno stecište gostiju željnih vrhunskog odmora i relaksacije.
Hotel raspolaže sa 45 soba i 9 apartmana visoke kategorije (pet zvedica), restoranom, kongresnim centrom i Aqua Medica – wellness i zdravstvenim i centrom.
Ponuda wellness&spa centra bazirana je na termomineralnoj vodi, a čine ga otvoreni i zatvoreni bazen, kao i brojni sadržaji i usluge (saune, slana soba, masaže, tretmani lica i tela...). Ono što ovaj hotel izdvaja u odnosu na druge hotele je medicinski tretman, a ljudi koji ga vode teže da mu daju imidž pokretača zdravstvenog turizma ne samo u Srbiji, nego i u regionu. Aqua Medica, kojom rukovodi direktor hotela, dr Hadi Mansouri, specijalista fizijatar i akupunkturolog, je specijalistička ordinacija za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju koja uz usluge unapređenja zdravlja nudi čitav niz estetskih i rekreativnih sadržaja.
Deo projekta hetela Premier Aqua su i osmišljene staze zdravlja, a u planu je izgradnja etno sela kod Vrdničke kule. U svom sastavu ovo selo će imati planinarski dom, ergelu konja, zoo vrt. U sklopu etno sela Vrdnička kula biće izgrađeni i bungalovi, kao i tereni za mini golf.
Unazad godinu i po dana napravljena je kafe bašta ispred hotela, sa kapacitetom 80 mesta, a do Prvomajskih praznika planira se otvaranje sportskih terena za: tenis, odbojku, košarka, skvoš i teretana.
Simbioza prirodnih lepota Fruške gore sa vrhunskim komforom i najsavremenijom tehnologijom, kao i bogatstvom sadržaja, garant su da hotel Premier Aqua može pružiti svakom gostu vrhunski doživljaj odmora, rehabilitacije i uživanja. Najbolja potvrda da je to tako su zadovoljni gosti iz Srbije, ali i sa raznih strana sveta - Rusije, Australije, Kanade, severne Evrope...
Detaljnije informacije o ponudi hotela Premier Aqua u Vrdniku možete dobiti na: www.hotelpremieraqua.com.
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com