Sat02242018

Poslednja izmena:01:47:06 PM

Back REPORTAŽE NAJAVA BEAN festival najavljuje promociju na Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

BEAN festival najavljuje promociju na Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

  • PDF

U sklopu promotivne kampanje X Međunarodnog BEAN festivala, marketing tim Temerinske pasuljijade, vodeće vojvođanske manifestacije ovog tipa, najavio je sledeću veliku promociju na 81. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu od 20. do 26. maja u Novom Sadu.

Štand BEAN festivala će se nalaziti na ranijem mestu ispred „Agroživ“-a (ulica prema manježu), gde će se primati i prijave zaintersovanih ekia za učešće na festivalu, kuvati pasulj i deliti promo materijal.
Za četvrtak, 22. maja, od 13 sati, najavljeno je održavanje konferencije za medije, na kojoj će biti predstavljen detaljan program festivala, pokrovitelji i sponzori, a sve to uz čuveni temerinski pasulj.
Novinarske redakcije, moći će da se akredituju za festival i prijave učešće svoje ekipe za takmičenje u konkurenciji za “najbolji novinarski pasulj”!
BEAN festival tim i ove godine, za jubilej, obećava spetakularni događaj, koji će otpočeti izložbom radova najmlađih Temerinčana, 5. juna, zatim sledi rok veče, 6. maja, sa grupom Van Gogh kao hedlajnerom, da bi sve to bilo dobar uvod u najveće kuvanje pasulja na svetu na Temerinskom Vašarištu, 6. 7. juna, zanimljivim Ravničarskimigrama, humanitarnim pasuljem i brojnim drugim zanimljivostima.
Detaljnije informacije o festivalu možete dobiti na telefone: 021/851-100, 062/85-20-970, ili
pronaći na sajtu www.vodomar05.org.rs.
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dodaj komentar