Fri03292024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Budimo množina – POMOZIMO!

Budimo množina – POMOZIMO!

  • PDF

U Turističkoj organizaciji Grada Novog Sada u Info centru u Jevrejskoj ulici broj 10, do kraja nedelje, svakog radnog dana od 07,30 do 18,00 časova nastavlja se akcija prikupljanja pomoći za ugrožene u poplavama. Pozivaju se sugrađani da donesu neophodnu pomoć u vidu konzervirane hrane, koja ne mora termički da se obrađuje, vodu i kozmetiku, kao i hranu i kozmetiku za bebe.

Turistička organizacija Grada Novog Sada, istovremeno, podržava i EXIT-ovu akciju pomoći ugroženima od poplava. U nastavku angažovanja EXIT fondacije za pomoć ugroženima od poplava, jedna u nizu akcija biće i humanitarna prodaja EXIT majica. Ljubitelji EXIT festivala biće u mogućnosti da pomognu najugroženijima kupovinom majica u različitim dezenima, sa obeležjima EXIT festivala. Majice po simboličnoj ceni od 700 dinara moći će da se kupe u Novom Sadu u Turističkom informativnom centru Turističke organizacije Grada Novog Sada, u Jevrejskoj 10, počev od utorka, 20. maja. Celokupan prihod od prodaje majica biće doniran zvaničnim fondovima za pomoć ugroženima od poplava. Radno vreme Turističkog informativnog centra radnim danima je od 7:30 do 18:00 časova i subotom od 10:00 do 15:00 časova.
EXIT fondacija je, u saradnji s kompanijom VODAVODA, obezbedila 100.000 litara flaširane pijaće vode, koja će biti distribuirana u narednim danima, tako se i na konkretan način stavljajući na raspolaganje ugroženima, da svojim kapacitetima kojima raspolaže učini sve što je moguće da se pomogne ljudima iz područja ugroženih poplavama.
EXIT fondacija okupila je i 300 ljudi za pomoć ugroženima, a među njima je bilo 200 članova organizacionog tima EXITa i radnika obezbeđenja festivala koji su u subotu, 17. maja sa četiri autobusa otišli u Sremsku Mitrovicu, jednu od najkritičnijih tačaka u odbrani od poplava. U međuvremenu na telefone EXITa javilo se preko 100 volontera, čiji su kontakti prosleđeni kriznim štabovima u Srbiji.
EXIT fondacija se zahvaljujemo ljubiteljima festivala, ali i svim građanima Srbije, na velikom odzivu na poziv u pomoć najugroženijima od poplava. Možda ne može da se pomogne svima, ali zajedno, možemo da pomognemo mnogima: budimo množina - pomozimo!
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com