Fri03292024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back KULTURA Muzika Srpski Rock and roll na Zlatiboru

Srpski Rock and roll na Zlatiboru

-Od ove godine Zlatiborci uvode i jednu novinu, prvi festival rock muzike “Hills up” koji će se od 24. do 26. jula organizavoti na Tić polju, a Zlatibor će biti postavljen na mapu festivala i prudružiti se festivalima u zemlji i okruženju koji se održavaju neposredno nakon EXIT festivala. S.A.R.S., Van Gogh, Bad Copy, Zemlja Gruva, The Beatshakers, As FM Party, Sevdahbaby Live su samo neki od bendova koje će publika na Zlatiboru moći da čuje.

Ono što ovaj festivla čini zanimljivim su dnevne aktivnosti koje će biti zasnovane na podršci Studentskog saveza Beograda i ostalih univerzitetskih centara, a biće realizovan kroz takmičenja u košarci i planinarskom orjentiringu - saopštio je na konferenciji za medije u Turističkoj organizciji Grada Novog Sada, Vladimir Bojović, predstavnik Organizacionog odbora Muzičkog festivala „Hills up.”
Imajući u vidu da su inicijatori održavanja ovog festivala UG E-Zona i Serdar, udruženja koja se bave zaštitom životne sredine i omladinskim aktivizmom i sam festival će imati takav karakter. Tokom trajanja festivala biće organizovane radionice i aktivnosti iz oblasti ekologije, kao i konkursi za amatersku fotografiju i film. Centralna dnevna aktivnost festivala biće takmičenje u planinarskom orijentiringu, dok će uz podršku Studentskog odmarališta „Ratko Mitrović“ biti održan turnir u košarci za ekipe iz cele Srbije.
Tokom juna ulaznice će biti u prodaji širom Srbije, a više informacija možete saznati na zvaničnoj stranici festivala na fejsbukuwww.facebook.com/hillsupfestival kao i na internet prezentaciji festivalawww.hillsup.com. Cena ulaznica će se kretati od 499 dinara za pojedinačne ulaznice za prvi i drugi dan festivala, 599 dinara za treći dan festivala do 1299 dinara za komplet ulaznica za sva tri dana.
Organizatori festivala su: Udruženja građana E-Zona sa Zlatibora i Serdar iz Čajetine
uz tehničku podršku opštine Čajetina i Turističke organizacije Zlatibor.
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com