Sun02252018

Poslednja izmena:01:47:06 PM

Back REPORTAŽE NAJAVA Moj salaš predstavlja Futoški kupus i Fruškogorski lipov med

Moj salaš predstavlja Futoški kupus i Fruškogorski lipov med

  • PDF

Novi Sad je izuzetno zanimljiva gastro-turistička destinacija koja može da se pohvali sa dva izvanredna proizvoda sa oznakom geografskog porekla, a to su Futoški sveži i kiseli kupus i Fruškogorski lipov med.

Jedinstvenu priliku da detaljnije upoznaju ova dva brenda iz kolekcije “Najbolje iz Vojvodine”, a naravno i iz Srbije, Novosađani i gosti grada, imaće ukoliko u četvrtak, 10. jula 2014. godine, od 14 časova, budu prisustvovali manifestaciji, koja će biti organizovana na platou ispred Sportskog i poslovnog centra “Vojvodina” (SPENS) u okviru pijace organske hrane “Moj salaš”, na kojoj će od predstavnika Udruženja proizvođača i prerađivača "Futoški kupus", gospodina Gorana Puače, i Društva pčelara "Jovan Živanović", gospodina Žarka Živanovića, moći da čuju sve pojedinosti o pomenutim proizvodima, ali i da ih probaju, kao i da saznaju koja se sve jela mogu pripremiti njihovom upotrebom.
O značaju organske poljoprivredne proizvodnje i brendova koji doprinose prepoznatljivosti Novog Sada govoriće član Gradskog veća za privredu, mr Goran Sečujski.
Naravno, već tradicionalno četvrtkom od 14-20h, sada već punih deset godina, na Pijaci će sresti kako poznate tako i nove organske poljoprivrednike, članove Udruženja Zelena mreža Vojvodine.
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dodaj komentar