Sun02252018

Poslednja izmena:01:47:06 PM

Back REPORTAŽE MANIFESTACIJE NIS otvorena škola tenisa u Novom Sadu

NIS otvorena škola tenisa u Novom Sadu

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 8
  • Sledeća

Teniski savez Srbije i kompanija NIS organizovali su u subotu, 20. avgusta, u Novom Sadu tzv. „NIS otvorenu školu tenisa 2014“. Na dva mini sportska terena u srcu grada deca uzrasta od 6 do 10 godina bila su u prilici da uz pomoć stručnih trenera besplatno nauče prve korake u tenisu, a najboljim mladim teniserima dodeljene su prigodne nagrade.

Akcija u Novom Sadu protekla je iznad svih očekivanja, počev od masovnosti pa do odlične organizacije na opšte odobravanje učesnika, njihovih roditelja i slučajnih prolaznika koji su u centru grada iskoristili priliku da fotografišu spektakularan događaj. Treba istaći da su organizaciju ovog događaja pomogli teniski klubovi iz Novog Sada i regiona, i to je postala praksa koja omogućuje da u samo nekoliko časova tenisa svoje umeće isproba veliki broj mališana.
Tokom avgusta i septembra, NIS otvorena škola tenisa organizovana je širom Srbije, a posle Novog Sada, gostovala je u Kikindi (21.09.2014), a u Pančevu će stići 28.09.2014. godine.
Ovo je treća godina za redom kako Teniski savez Srbije i NIS širom Srbije organizuju akciju „NIS otvorena škola tenisa“. Akcija se realizuje u okviru NIS-ovog korporativnog programa „Energija sporta“ koji ima za cilj da podrži dečiji sport, promoviše zdrav način života, ali i profesionalan sport i razvoj mladih. Akcija je naišla na veliki odziv najmlađih.


 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dodaj komentar