Thu03282024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back REPORTAŽE Najava II MEĐUNARODNA AGROBIZNIS KONFERENCIJA – MAK 2015

II MEĐUNARODNA AGROBIZNIS KONFERENCIJA – MAK 2015

  • PDF

Posle uspešne I MEĐUNARODNE AGROBIZNIS KONFERENCIJE održane u januaru u Vrnjačkoj Banji, pod nazivom “Porodična poljoprivreda u kontekstu ruralnog razvoja zemlje u 2014. godini”, koja je dala odgovore na mnoga pitanja koja muče domaću poljoprivredu i ukazala na smer u kome treba ići u narednom periodu, na kojoj je učestvovalo oko 250 uvaženih predstavnika udruženja poljoprivrednika, kompanija, lokalnih samouprava, međunarodnih organizacija i medija, i isto toliko posetilaca.

Etno-centar GEGULA iz Kraljeva, zajedno sa opštinom Raška i Centrom za strateška istraživanja nacionalne bezbednosti iz Beograda, uz suorganizatore Klaster “Putevi kulture” iz Beograda i MK Mountain Resort, organizuje
II MEĐUNARODNU AGROBIZNIS KONFERENCIJU – MAK 2015.,
,,SRBIJA NA PUTU KA EVROPSKOJ UNIJI“
koja će se 30. i 31. januara održati u Kongresnoj dvorani “Apartmana KONACI” na KOPAONIKU.
Glavni cilj ove konferencije je predstaviti savremene trendove u razvoju turizma i poljoprivrede u Evropskoj Uniji kao i njihove implikacije na razvoju turizma u Srbiji kao i zemljama Balkana u cilju njihovog bržeg približavanja savremenim potrebama turista, kaže Milan Jovičić, menadžer projekta. Brojni gosti, predavači, profesori sa univerziteta iz zemlje i inostranstva govoriće na teme iz oblasti turizma, poljoprivrede, kulture, ekonomije i menadžmenta, kao i na temu bezbednosti i zdravlja na radu.
II Međunarodna agrobiznis konferencija predviđa i učešće mladih. U želji da mladim ljudima pruži šansu, Akademik dr Slobodan Neškovic, profesor Univerziteta Privredna Akademija u Novom Sadu i predsednik Naučnog odbora Konferencije, poziva autore, mlade naučne radnike, da predaju svoje radove vezane za oblast turizma, poljoprivrede, kulture, ekonomije i menadžmenta, i bezbednosti i zdravlja na radu, u elektronskom obliku, a prihvaćeni radovi će biti uključeni u Zbornik radova MAK-2015. (sa ISBN referencom) u elektronskoj formi i štampanom izdanju.
Sva obaveštenja u vezi učešća i prijave radova mogu se dobiti na tel: +381 63 608 346 ili na email: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli
Visok nivo organizacije i ambiciozan program sa aktuelim temama uz eminentne predavače, akademike, profesore i ove godine obećavaju kvalitetan i kreativan rad. Duga saradnja sa Etno centrom Gegula su garant da će tako i biti, izjavio je član Opštinskog veća za turizam Opštine Raška Zoran Jelenković, i obećao da se potruditi da Kongresna dvorana “Apartmana Konaci” bude ispunjena do poslednjeg mesta.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com