Fri02232018

Poslednja izmena:11:00:09 AM

Back HRANA I PIĆE HRANA Katarina Nikolić iz Niša najbolji kuvar u Srbiji

Katarina Nikolić iz Niša najbolji kuvar u Srbiji

  • PDF

Pobednica Frikomovog kulinarskog karavana je Katarina Nikolić iz Niša, koja je ponela laskavu titulu najboljeg kuvara u Srbiji. Finalno takmičenje u pripremi najboljeg jela pod nazivom „Kulinarski karavan“, koje je u susret novogodišnjim praznicima za sve ljubitelje kuhinje i kuvanja organizovala kompanija Frikom, održano je minulog vikenda u Beogradu u restoranu „Colonial sun“.

Finalisti Kulinarskog karavana, koji je putovao kroz Srbiju, i posetio Beograd, Novi Sad, Suboticu, Kragujevac i Niš, imali su priliku da pokažu svoje kulinarske veštine i osvoje vredne nagrade. Takmičari su bili izuzetno maštoviti i kreativni, i od Frikom zamrznutih proizvoda, Dijamantovih margarina i preliva i Kotanyi začina, osmislili su jela kojima bi pozavideli i najugledniji restorani. Svi takmičari su imali ograničeno vreme od 30 minuta za osmišljavanje i brzu pripremu jela, u čemu su im pomogli Bosch aparati i Metalac posuđe. Za osveženje takmičara i prisutnih pobrinula se Mg Mivela.
Druženje je vodio poznati voditelj Luka Tešanović, a najveštijeg kuvara birao je žiri u kome su učestvovali Mirjana Bobić Mojsilović, naša poznata spisateljica, voditeljka i umetnica i Velimir Dejanović, autor i voditelj emisije „Kuvati srcem“ koja se emitovala na RTS-u. Kompanija Frikom je zajedno sa partnerima nagradila pobednicu Katarinu Nikolić iz Niša, koja ponela laskavu titulu najboljeg kuvara u Srbiji.
Prijava za Kulinarski karavan je omiljeni recept, koju su zainetersovani mogli da pošalju na Frikomovu web stranicu, i da na taj način dobiju mogućnost da budu izabrani za takmičenje u pripremi najboljeg jela.

Ivana Petrović
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dodaj komentar