Sun02252018

Poslednja izmena:01:47:06 PM

Back REPORTAŽE NAJAVA Poziv studenata PMF-a na humanitarne manifestacije

Poziv studenata PMF-a na humanitarne manifestacije

  • PDF

Studenti treće godine studija na Departmanu za geografiju, turizam i hotelijerstvo, Prirodno matematičkog fakulteta u Novom Sadu, tradiciju nastavljaju i ove godine u okviru projekta “Animacija u turizmu grada Novog Sada, te pripremaju izuzetno zanimljive i posećene humanitarne manifestacije koje se održavaju u februaru,u restoranu „Ribarac“ na Ribarskom ostrvu.

Već 3. februara, održava se veče “Derani i snaše ‘ajd u provod na salaše”, a sva sredstva prikupljena od prodaje ulaznica, kao i donacije u slatkišima, školskom priboru, … namenjeni su Udruženju DEBRA - udrženju dece koja imaju buloznu epidermolizu ili takozvanu “bolest leptira”.
Zatim, 6. februara, na programu je veče pod nazivom “Viva Las Vegas!”, a sredstva i donacije idu Udruženju NURDOR (Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka).
U proteklih šest godina, organizovano je oko 30 večeri (Mađarsko veče, Meksičko veče, Gipsy night, Irsko veče, Kubansko, Grčko, Francusko, Tursko, Indijsko veče, Vojvođansko veče ...) i sakupljeno više od 60.000 eura.
Poenta ovih dešavanja jeste u humanitarnom karakteru - gosti donose poklone - školski pribor, odeću, sredstva za higijenu, slatkiše, igračke za decu kojima je potrebna pomoć i sva ta prikupljena sredstva se predaju odabranim institucijama i fizičkim licima za lečenje i poboljšanje kvaliteta života. Istovremeno, studenti Prorodno matematričkog fakulteta zanimljivim programima i nadasve kvalitetnim izvođenjem, spajaju praktično i korisno, na zadovoljstvo kako brojnih posetilaca, tako i onih kojima su namenjena sredstva prikupljena na ovakvim humanitarnim akcijama.
Cena ulaznice je 1000 dinara.
Više informacija na 066 408 988, Trišić Strahinja.
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dodaj komentar