Thu03282024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back REPORTAŽE NAJAVA Teniski happening u Kraljevu i domaćinski doček gostiju

Teniski happening u Kraljevu i domaćinski doček gostiju

  • PDF

Kraljevčani su spremni za početak “Dana tenisa”, kada će se u njihovom gradu, u novootvorenoj Hala sportova od 6.- 8. februara održati teniski meč Dejvis kupa između reprezentacija Srbije i Hrvatske.

Tim povodom će, dan uoči susreta, u četvrtak, 5. marta, u Svečanoj sali Gradske uprave grada Kraljeva, biti upriličen jednodnevni sajam domaće hrane i pića pod nazivom TOP FOOD DAY. Gosti će od 12. do 20. časova moći da degustiraju vino, rakiju, kajmak, sir, pršutu, sokove, prirodnu vodu, med proizveden na tradicionalan način i uz poštovanje standarda Evropske unije (HACPP).
Na sajmu učestvuje 37 izlagača sa područja Raškog, Moravičkog i Rasinskog okruga, iz Kraljeva, Raške, Vrnjačke Banje, Novog Pazara, Trstenika, Tutina, Gornjeg Milanovca i Čačka.
- Domaćini će pred goste izneti najbolje prehrambene proizvode i piće, a na jednom mestu će se predstaviti i eksluzivni etno restorani, hoteli... Na gostima je da samo da uživaju - izjavio je koordinator sajma, Milan Jovičić.
Organizator sajma je Etno centar "Gegula", uz podršku Grada Kraljeva.
Ako je tačno da se „po jutru dan poznaje“, i poslovično gostoprimstvo Kraljevčana, goste očekuje nezaboravnih četiri dana u Kraljevu. Uz zvuk trube Dejana Petrovića, rock bend „Van Gogh“, dvadeset različitih događaja koja su pripremile ustanove kulture, nadamo se još i pobedi Novaka, Viktora, nad hrvatskim reprezentativcima, i da će dobro raspoloženje biti prisutno i na terenu.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com