Thu03282024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back REPORTAŽE NAJAVA Novom Sadu organizacija meča Fed kupa Srbija-Paragvaj

Novom Sadu organizacija meča Fed kupa Srbija-Paragvaj

  • PDF

Nastavljajući strategiju širenja popularnosti teniskog sporta, organizacijom sve većeg broja značajnijih takmičenjna u mestima van Beograda, a zadovoljni kako je to nedavno učinio grad Kraljevo u pobedi Devis kup reprezentacije Srbije protiv Hrvatske, Teniski savez Srbije je odlučio da se meč plej ofa za popunu Svetske grupe B u Fed kup takmičenju u kome će NIS Fed kup reprezentacija Srbije protiv selekcije Paragvaja 18. i 19. aprila 2015. godine, igra u Novom Sadu, u velikoj dvorani Sportskog i poslovnog centra “Vojvodina”, na tvrdoj podlozi.
Poslednji put u Novom Sadu naša Fed kup selekcija igrala je februara 2011. godine kada su naše devojke savladale tim Kanade 3:2. Ovoga puta selekciju Srbije vodiće jedna Novosađanka – Tatjana Ječmenica-Jevtić.

Inače, u okviru Svetske grupe B –Plej ofa, 18. i 19. april 2015. godine, sastaju se Srbija – Paragvaj, Slovačka – Švedska, Japan – Belorusija i Argentina – Španija.
Teniski savez Srbije se u svom saopštenju još jednom zahvalio opštini Kraljevo, radnicima TSS, TS Zapadne Srbije, načelniku Raškog okruga Nebojši Simoviću, gradonačelniku Tomislavu Iliću, Predragu Petronijeviću, bezbednosnim službama i svim građanima Kraljeva koji su bili dostojanstveni i pokazali izvanrednu toplinu i patriotizam.
Takođe se zahvalio i ministru policije i njegovim saradnicima koji su pored besprekorne bezbednosne podrške, brzom i efikasnom akcijom otklonili sumnju da je bilo nepravilnosti u raspodeli karata.
Kraljevo je pokazalo kako se bodri za Srbiju i za naš najbolji nacionalni tim. Na redu je Novi Sad.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com