Fri03292024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back PRIVREDA INSTITUCIJE Temerin dobio prvu IDEA Super prodavnica

Temerin dobio prvu IDEA Super prodavnica

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 8
  • Sledeća

Prateći potrebe svojih potrošača IDEA je u Temerinu, na adresi Novosadska 429, u četvrtak 12. marta u 8 časova otvorila svoju prvu Super prodavnicu u ovom mestu.
Nova IDEA Super prodavnica se prostire na više od 1.000 kvadratnih metara prodajnog prostora i svim potrošačima nudi bogat asortiman porizvoda kako bi omogućila kvalitetnu kupovinu na jednom mestu.

-Otvaranjem ove prodavnice našim potrošačima u Temerinu će sada biti na raspolaganju sveže voće i povrće po najpovoljnijim cenama, bogata ponuda uvek svežeg mesa kontrolisanog kvaliteta, delikatesa, kolača, kao i pekare sa uvek svežim hlebom i pecivom. Pored svakodnevnih prehrambenih namirnica, kupce očekuje bogat asortiman kućnih potrepština, kućnog tekstila, malih kućnih aparata, hemije i kozmetike, sezonskih artikala i još mnogo toga - rekao je Nebojša Novković, direktor maloprodaje IDEA za regiju Vojvodine.
IDEA je, želeći da izađe u susret svojim potrošačima, i ovoga puta pripremila brojna iznenađenja za svoje potrošače pa će tako na dan otvaranja svaka 100-ta kupovina biti besplatna, a u naredna 3 dana svi kupci sa računom većim od 1.000 dinara će dobiti i poklon bon sa popustom od 10% za prvu narednu kupovinu do 19. marta.
Najsrećniji kupci će u 11h, 13h, 16h i 18h imati prilike da osvoje poklone iz balona iznenađenja, a svi prisutni potrošači će u 12h imati prilike da probaju Aleva riblju čorbu i da se zaslade sa jednom od najvećih torti u ovom gradu.
Nova IDEA Super prodavnica biće na raspolaganju svim potrošačima od 7h do 22h, svih 7 dana u nedelji, tokom cele godine.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com