Thu03282024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back TURIZAM HOTELI Hotel Villa Breg za praznik

Hotel Villa Breg za praznik

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 10
  • Sledeća

Hotel Villa Breg se ugnezdio na zelenim obroncima Vršačkih planina. Sofisticiran izgled, zdrava hrana, prijatno osoblje, netaknuta priroda pobrinuće se za Vaš jedinstven doživljaj. Ovo je idealno mesto ukoliko za Uskrs (ponuda na fotografiji broj 2), 1. Maj (fotografija broj 3) ili neku drugu priliku, poželite da pobegnete od gradske verve, u kome ćete imati komfor kakav zaslužujete, odmor za duh i telo koji nećete zaboraviti, već se vraćati na mesto koje pleni jedinstvenim pogledom i ugođajem u ovom delu sveta.

Hotel Villa Breg dočekuje svoje goste sa svim mogućim sadržajima. Smeštaj je obezbeđen u 48 soba: 4 apartmana i 44 sobe. Raspolaže sa zatvorenim i otvorenim bazenom. Unutrašnji bazen sa grejanom vodom je sasvim dovoljan da možete da plivate i utrošite višak kalorija. Spoljašnji bazen je posebna priča, jer je situiran na 170 m nadmorske visine i sa jedinstvenim je pogledom na Vršac i banatsku ravnicu.
Imaćete kraljevski užitak uz masažu ispod baldahina, mogućnost opuštanja u džakuziju, sauni, slanoj sobi, turskom kupatilu… Fitness centar opremljen je sa najsavremenijim Cybex spravama. Hotel gostima nudi i razne masaže i tretmane za regeneraciju tela, depilaciju mednom emulzijom ili LPG tretmane. Eksluzivno, u ponudi su i Intraceuticals tretmani.
O vašem zdravlju brinuće se restoran Eol, koji će se pobrinuti za izvrsni gastronomski užitak uz vina čuvenog vršačkog vinogorja, na preporuku somelijera.
Hotel Villa Breg pruža izvanredne mogućnosti za razne oblike poslovnih sadržaja i aktivnosti. Na raspolaganju su: Banket sala (multifunkcionalna postavka, 30-80 gostiju), manja Banket sala (multifunkcionalna postavka, 30-40 gostiju); Board room (za poslovne sastanke, do 15 osoba) i Kongresna dvorana (teatar stil, do 160 osoba). Tehnička oprema: platno, projektor, flip chart, bele table za pisanje, oglasne table, ozvučenje, wi-fi, oprema za simultano prevođenje i dve kabine za prevodioce se podrazumevaju u savremenom poslovanju! Banket hol je pogodan za organizovanje kafe pauza, kao i koktela.
Tu je i mogućnost za dodatne aktivnosti, poput Rent-a-bike, Multifunkcionalnog terena, Stonog tenisa, Bilijara, Flipera, Pikadoa…
Hotel Villa Breg poseduje raznovrsne vanhotelske sadržaje koji će gostima upotpuniti boravak. Iz bogatog sadržaja sportsko-rekreativnih aktivnosti izdvajamo: pešačenje (raznovrsne pešačke ture) i trim staza sa teretanom u prirodi, free climbing, jahanje u prirodi, lov i ribolov, paraglajding, rafting rekom Karaš, splavarenje rekom Karaš, etnja u prirodi, sakupljanje lekovitog bilja, biciklizam, streljana.
Osim prirodnim lepotama, Vršac i okolina obiluju brojnim kulturnim znamenitostima.
Neke od kulturnih tura su: „Kulturna riznica Vršca“, „Religijska tura“, „Put vina“, „Obilazak Deliblatske peščare“, „Obilazak Belocrkvanskih jezera“. Za vinske hedoniste obezbeđeni su i prevoz minibusom i vodiči da vinskog sela Gudurica i posete tamošnjim vinskim podrumima.
Mnogo je razloga i povoljnosti da svoj odmor provedete u hotelu Villa Breg u Vršcu, recimo: 200 mesta u hotelskom restoranu, ukupno 250 mesta u kongresnom delu, posedovanje opreme za simulano prevođenje, postojanje prirodnog osvetljenje u salama, izuzetno uređene i komforne sobe, unutrašnjeg i spoljašnjeg bazena, dakuzija, besplatnog wireless internet, Room service, menjačnice, obezbeđenog parkinga. Hotel se pobrinuo i za osobe sa invaliditetom, a recepcija koja radi 24 sata za fleksibilan check in/out za organizovane grupe. Za dolazak većih grupa profesionalni treneri osmisliće program po njihovoj meri!
I na kraju, a možda je to trebalo da bude i na početku, ovde je dozvoljen boravak manjih kućnih ljubimaca.
Detaljnije informacije možete dobiti na tel.: + 381 13 831 000, e-mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli , ili www.villabreg.com.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com