Sun02252018

Poslednja izmena:01:47:06 PM

Back REPORTAŽE AKTUELNO NIS Fed kup tim Srbije posetio Dečje selo u Sremskoj Kamenici

NIS Fed kup tim Srbije posetio Dečje selo u Sremskoj Kamenici

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 10
  • Sledeća

Polazeći od interesa da se u narednom period posveti veća pažnja zdravom načinu života dece i mladih, u Dečjem selu (Ustanova za decu i mlade ” Dr Milorad Pavlović”) i u Sremskoj Kamenici, Teniski Savez Srbije, u saradnji sa Naftnom industrijom Srbije, organizovao je u četvrtak, 16. aprila 2015. godine, manifestaciju ”Tenis kao način života ”.
Cilj manifestacije je druženje i povezivanje dece i mladih iz Sremske Kamenice i okoline kroz demonstraciju tenisa i razgovor sa reprezentativkama Srbije.

Reprezentativke Srbije - Ana Ivanović, Jelena Janković, Aleksandra Krunić i Ivana Jorović, te selektorka Tatjana Ječmenica-Jevtić, su kroz druženje i razgovor sa decom podelili savete kako postati profesionalac u sportu, šta je ono što im je sport doneo i mnoge druge priče iz oblasti “belog sporta”.
NIS Fed kup tim Srbije ugostiće selekciju Paragvaja u Novom Sadu u meču plej ofa za popunu Svetske grupe B. Meč je na programu 18. i 19. aprila 2015. godine u velikoj hali Sportskog I poslovnog centra “Vojvodina”.
Selektor NIS Fed kup reprezentacije Srbije Tatjana Ječmenica-Jevtić, posle poziva koji je uputila našim reprezentativkama za učešće u ovom meču, dobila je potvrdne odgovore, a od utorka su krenuli i treninzi naših devojaka, tako da će će Srbija gošće iz Južne Amerike dočekati u najjačem sastavu: Ana Ivanović (6. na WTA listi), Jelena Janković (21), Aleksandra Krunić (77) i Ivana Jorović (284).

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dodaj komentar