Sat02242018

Poslednja izmena:01:47:06 PM

Back REPORTAŽE AKTUELNO Teniske čarolije u Bosilegradu kroz akciju Sportom protiv nasilja

Teniske čarolije u Bosilegradu kroz akciju Sportom protiv nasilja

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 3
  • Sledeća

Portal TOPSRBIJA.COM podržava sve akcije Teniskog saveza Srbije u nameri da deci približi druženje sa teniskom lopticom i sportom uopšte.
Ovom prilikom izveštavamo o organizovanoj teniskoj avanturа kroz akciju “Sportom protiv nasilja” koja je održana u ponedeljak, 01. juna 2015. godine u Bosilegradu. Akcija je održana uz podršku NIS-a, Teniskog saveza Srbije (TSS), Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i Ministarstva omladine i sporta.

Đaci od prvog do četvrtog razreda Osnovne škole „Georgi Dimitrov“ imali su priliku da nauče prve korake tenisa. Korišćenjem mini terena, manjih reketa i lakših loptica, deca su na zabavan način imala mogućnost da se upoznaju sa veštinama igranja tenisa uz opremu koja je prilagođena njihovom uzrastu. Ovom prilikom, pored teniske obuke, deci su uručeni pokloni koje je obezbedio NIS.
U okviru svog programa „Energija sporta“ i strategije društveno odgovornog poslovanja, kompanija NIS kao višegodišnji sponzor TSS-a , aktivno je uključena u ovu akciju sa ciljem promocije zdravog života i afirmacije mladih talenata.
Akciji „Sportom protiv nasilja“ održana je do sada u 27 gradova i Osnovnih škola širom Srbije. Kako se bliži kraj školske godine, tako i akcija ulazi u završnu fazu. Do kraja raspusta „teniski karavan“ posetiće Vlasotince, a novo druženje sa mališanima širom Srbije zakazano je sa prvim danima školske 2015/16. godine.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dodaj komentar