Wed02212018

Poslednja izmena:09:19:02 AM

Back REPORTAŽE NAJAVA Nešto novo - Poziv na Dnevnu Epsku Avanturu na Stražilovu

Nešto novo - Poziv na Dnevnu Epsku Avanturu na Stražilovu

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 3
  • Sledeća

Agencija Epic Adventure i prijatelji vas pozivaju da izađete iz zone komfora i da dođete na Epic Adventure Day, koji se održava na Stražilovu, u nedelju, 14. juna 2015. godine. Dnevna Epska Avantura se sastoji iz raznovrsnih izazova i aktivnosti koje će predstaviti rad Agencije i njenih partnera. Sve aktivnosti se dešavaju na otvorenom, na lokalitetu Stražilovo sa početkom i krajem na istoimenom planinarskom domu. Zainteresovani će imati priliku da se prijave i da se oprobaju u dnevnom programu, da prođu aktivnosti, da provedu dan na aktivan i zanimljiv način. Za početak je, kažu organizatori, potrebno da spremni za ovu jedinstvenu avanturu, dođu na planinarski dom Stražilovo, bilo autobusom i kratkom šetnjom iz Bukovca ili kolima na Stražilovo i onda peške do doma.

Programom je predviđeno da okupljanje na domu i predstavljanje programa bude od 10:00 - 11:00 časova, kada avantura započinje, a završava se u16:00. Potom sledi ručak na domu i druženje.
Predviđeno je da se učesnici avanture kreću po terenu na osnovu mapa sa ucrtanim tačkama na kojima će se nalaziti lokacije, zadaci i izazovi koje će timovi sastavljeni od po tri osobe morati da pronađu i reše. Pred njima će biti - Adrenalinske prepreke, Streličarstvo, Penjanje po veštačkoj steni, Borilačke veštine - ninđucu i kung fu, Fitnes polygon i još mnogo toga...
Za najuspešnije grupe, slede specijalne nagrade :-).
Prijave za događaj su obavezne i rok za prijavu je petak 12.06. kako bi se rezervisao ručak i
izradio dovoljan broj materijala. Učešće će biti omogućeno svim zainteresovanima koji dođu bez
prijave, ali za njih neće biti moguće obezbediti ručak. Kotizacija za dan iznosi 1000 dinara po osobi i uključuje učešće na aktivnostima i ručak na planinarskom domu. Kotizacija se uplaćuje lično po dolasku. Na licu mesta i bez prijave, kotizacija za učešće bez ručka iznosi 800 dinara. Ista cena je za učesnike koji ne žele obezbeđen ručak, a prijavili su se blagovremeno.
Polasci autobusa 64 za Bukovac iz Novog Sada su u 09:35 i 10:45h.
Sve aktuelnosti vezane za ovaj događaj mogu se videti na Fejsbuku: https://www.facebook.com/pages/Agencija-Epic-Adventure/1437540049847257 i na sajtu: http://doziviavanturu.com/Epic_Adventure_Day, ili saznati na telefon: 064 328 5455; E-mail : Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli i na portalu www.doziviavanturu.com.
Epic Adventure je agencija koja se specijalizovala za organizaciju sportsko-rekreativnih aktivnosti. Stručni tim agencije se već godinu dana uspešno bavi animacijom i rekreacijom dece i odraslih na najkreativnije i najproaktivnije načine. Pripremaju i realizuju sportsko – promotivne događaje, takmičenja, tim bilding seminare i brojne druge aktivnosti za sportska udruženja i klubove, kompanije i druge zainteresovane strane.
Agencija usko sarađuje sa strukom, ekspertima i profesionalcima iz sfere sporta, rekreacije, psihologije, organizacijama iz stručnih oblasti i drugim licima koja učestvuju u sprovođenju programa. Tim čine sertifikovani treneri i profesionalci iz oblasti: sportsko penjanje, radovi na visini, ronjenje, borilačke veštine, event menadžeri, psiholozi i psihoterapeuti, facilitatori edukativnih radionica, animatori...
Agencija Epic Adventure poziva sve one koji su se pronašli u bilo kojoj navedenoj kategoriji, da ih kontaktiraju kako bi zajednički osmislili plan po njihovoj meri, probudili maštu, ostvarili želje i dalje razvijali njihove sposobnosti.!

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dodaj komentar