Thu03282024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back PRIVREDA INSTITUCIJE Start-Up Serbia - Nacionalni kup za najbolju ideju u oblasti agrobiznisa

Start-Up Serbia - Nacionalni kup za najbolju ideju u oblasti agrobiznisa

  • PDF

Klaster kreativnih industrija Vojvodine, uz podršku Nacionalne Asocijacije Serbia Organica, poziva sve zainteresovane da uzmu učešće u Nacionalnom kupu za najbolju ideju u oblasti agrobiznisa, u okviru projekta Start-Up Serbia. Cilj takmičenja je povezivanje subjekata i povećanje proizvodnje, promovisanje preduzetništva i kreativnosti u agro biznisu, otvaranje dijaloga, edukacija, stvaranje novih usluga i proizvoda.

Polufinalisti Serbia Start Up-a biće pozvani u Boot Camp – program profesionalnog mentorstva i pripremu za finale. Boot Camp će se održati 23. jula 2015. i sastoji se od seta radionica u kojim će polufinalisti razrađivati svoj poslovni koncept uz pomoć mentora. Nakon radionica takmičari će prezentovati svoje planove u trajanju od 5 minuta i odgovarati na pitanja žirija u trajanju od 5 minuta. Nakon prezentacija biće proglašeni finalisti Serbia Start Up 2015. Finale će se održati 24. jula 2015. godine. Pobednik nacionalnog Agro kupa biće predstavnik Srbije na svetskom finalu za najbolju ideju iz oblasti agrobiznisa Future Agro Challenge koje se održava u Atini u oktobru 2015. godine.
Posebna pažnja na prvom Start-Up Agro kupu u Srbiji biće posvećena sektoru ogranske proizvodnje, tako da će pored nacionalnog pobednika biti proglašen i najbolji projekat u posebnoj kategoriji “Organska ideja”, gde će biti uzete u obzir sve ideje koje se u primeni uklapaju u principe i zakonske okvire sertifikovane organske proizvodnje, kao i prerade i distribucije sertifikovanih organskih proizvoda.
Više informacija o kategoriji i obrazac za prijavu nalazi se na adresi http://www.serbiastartup.rs/agro.
Više o svetskom finalu http://futureagrochallenge.com.

Aleksandra Karan, koordinator,
Kontakt: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com