Thu03282024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back KULTURA MUZIKA EXIT I Đoković najbolji promoteri Srbije

EXIT I Đoković najbolji promoteri Srbije

  • PDF

EXIT Fondacija u saradnji sa Prirodno-matematičkim fakultetom i Univerzitetom u Novom Sadu, pozia na konferenciju o nacionalnom brendiranju Rebrand Serbia 3, u petak, 10. jula od 12h u Velikoj sali Rektorata Univerziteta u Novom Sadu, jer će to biti jedinstvena prilika da se čuju najnovije infomacije vezane za projekat (re)brendiranja Srbije.

EXIT Fondacija treći put organizuje najvažniju Konferenciju o nacionalnom (re)brendiranju Srbije sa ciljem podizanja svesti javnog mnjenja, medija i donosioca odluka o važnosti nacionalnog (re)brendiranja Srbije, i kako sa boljim imidžom Srbija može privući mnogo više stranih investitora, turista, poboljšati izvoz i međunarodnu poziciju zemlje.
Glavni govornici su direktorka Turističke organizacije Srbije, Gordana Plamenac, koja će pričati o dostignućima TOS-a u međunarodnoj turističkoj promociji i brendiranju Srbije, koji su rezultovali da Srbija godima beleži preko 10% godšnjeg rasta stranih turista, Dušan Kovačević, direktor i osnivač EXIT-a će pričati o teme kako je EXIT uz Novaka Đokoviča najbolji promoter Srbije u poslednjih 15 godina, dok će novinarka CNN-a Milena Veselinović govoriti na temu "Kako predstaviti naš slučaj međunarodnim medijima" i prezentovati specijalni serijal "Serbia on the road" koji je emitovao CNN, najpoznatija svetska medija mreža.
Specijalni gost drugog panela "I am Serbia" - promocija Srbije kroz ljude, biće trener svetskih šamiona, omladinske fudbalske reprezentacije Srbije Veljko Paunović.
Konferencija se organizuje u sklopu Konferencije o savremenim trendovima u event i kreativnoj industriji u saradnji sa Prirodno-matematičkim fakultetom i Univerzitetom u Novom Sadu.
Više informacija o programu možete pronaći na http://www.dgt.uns.ac.rs/ctth2015/programme.php i www.rebrand.rs.
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com