Sun02252018

Poslednja izmena:01:47:06 PM

Back REPORTAŽE AKTUELNO Svečano otvorena ekskluzivna prodavnica Košarkaškog saveza Srbije u Rodi u Novom Sadu

Svečano otvorena ekskluzivna prodavnica Košarkaškog saveza Srbije u Rodi u Novom Sadu

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 3
  • Sledeća

Ekskluzivna prodavnica u kojoj će se prodavati brendirani artikli i košarkaška oprema Košarkaškog saveza Srbije, otvorena je u četvrtak, 17. septembra 2015. godine, u Novom Sadu, u okviru Roda Megamarketa, u prisustvu košarkaške zvezde Marka Kovačevića, člana košarkaškog kluba Sports world i člana kadetske repreznetacije Srbije i brojnih zvanica.

Ovo je deseta ekskluzivna i istovremeno poslednja prodavnica koju su Košarkaški savez Srbije i RODA otvorili u okviru zajedničke saradnje koja je počela potpisivanje sponzorskog ugovora ove godine julu, rečeno je prisutnima na licu mesta.
- Izuzetno mi je drago što je Novi Sad dobio jednu ovakvu prodavnicu u okviru koje će svi ljubitelji sporta i košarke moći da pronađu brendirani materijal KSS-a od šalova, do šolja, privezaka za ključeve, ali i košarkašku opremu, profesionalne košarkaške lopte, dresove i još mnogo toga - rekao je Marko Kovačević, član kadetske reprezentacije Srbije i dodao da se iskreno se nada da će i on u bliskoj budućnosti postati deo seniorske reprezentacije Srbije, kao i da će budući tim biti isto toliko uspešan kao i ovaj danas, tako da će se i i dresovi sa imenima mladih košarkaša naći u ponudi ove radnje.
Roda, pored mnogobrojnih incijativa koja sprovodi u cilju podrške sporta i košarke u Srbiji, kao ponosni sponzor srpske košarke, pripremila je pravo iznenađenje za svoje potrošače i ljubitelje košarke tako što je 25 dresova, 25 profesionalnih košarkaških lopti, 25 pakovanja piva, kao i 10 karata - aranžamana za finalne utakmice u košarci, koje se održavaju u Lilu, u Francuskoj 20. septembra.
Pored toga RODA poklanja 500 košarkaških lopti osnovnim i srednjim školama u 23 grada širom Srbije, u okviru društveno odgovornog projekta „500 lopti za buduće asove“, uz podršku Košarkaškog saveza Srbije i Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. Glasanje traje, na web stranici www.roda.rs mesec dana, od 15. septembra do 15. oktobra, a podela lopti će se realizovati na osnovu najvećeg broja glasova koje će svaka škola sakupiti putem web aplikacije.

 

Iva Piper

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dodaj komentar