Sun02252018

Poslednja izmena:01:47:06 PM

Back REPORTAŽE NAJAVA Takmičenje novinarskih ekipa u kuvanju riblje čorbe na Štrand festu

Takmičenje novinarskih ekipa u kuvanju riblje čorbe na Štrand festu

  • PDF

U okviru Štrand festa, koji će biti održan 3. i 4. oktobra, na omiljenoj novosadskoj plaži - Štrandu, organizuje se jedinstveno takmičenje u kuvanju riblje čorbe. Trofej Novog Sada takmičenje je koje će okupiti vrsne kuvare i poznavaoce ribe i ribljih specijaliteta, a u sklopu revijalnog kuvanja i novinarske ekipe.
Organizatori pozivaju predstavnike medijskih kuća da im se pridruže u nedelju, 4. oktobra, i da skuvate najbolju novinarsku čorbu.

Učešće za novinarske ekipe je besplatno i organizovano nezavisno od redovno prijavljenih ekipa, što znači da se novinarske ekipe takmiče međusobno i ne učestvuju u borbi za glavne novčane nagrade. Ipak, najbolje čekaju vredne robne nagrade.
Ukoliko ste zainteresovani da jedno jesenje nedeljno popodne provedete u druženju sa kolegama i prijateljima, prijavite se na sajtu festivala - www.strandfest.rs. Organizujte ekipu i ispunite online prijavu. Potrebno je naglasiti da je u pitanju novinarska ekipa tako što će se u delu za napomene napisati PRESS. Prilikom prijave, ekipe treba da se upoznaju sa propozicijama takmičenja.
Glavni sastojci svake čorbe obezbeđeni su za sve ekipe. „Vitamin“ začini iz Horgoša i ekološki uzgajani šarani iz Apatina koje obezbeđuju „Bio Fish“ i brend „Roda i riba“.
Organizatori se nadaju dovoljnom broju ekipa i lepom druženju.
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dodaj komentar