Sat02242018

Poslednja izmena:01:47:06 PM

Back REPORTAŽE AKTUELNO Konkurs za najvolontera za prirodu 2015.

Konkurs za najvolontera za prirodu 2015.

  • PDF

Prepoznajući i vrednujući izuzetna angažovanja pojedinaca koji volonterski sprovode aktivnosti na zaštiti prirode, a motivisani dugogodišniim radom sa volonterima, kao i radom na zaštiti i očuvanju biodiverziteta i zaštićenih područja, Mladi istraživači Srbije otvaraju ovogodišnji konkurs za „Naj volontera za prirodu“.

Godišnja nagrada za volontere u zaštiti prirode ima za cilj da promoviše značaj uključivanja volontera u aktivnosti zaštite prirode, da podstakne inicijative pojedinaca i organizovanih grupa,
kao i da pokaže vrednosti volonterskog rada, saradnje i uključivanja građana u procese donošenja odluka vezanih za zaštitu prirode.
Iako zvanično nije dovoljno vrednovano i priznato, volontersko angažovanje pojedinaca na zaštiti prirode u Srbiji je tradicionalno i veoma rasprostranjeno.
Nagrada „Naj volonter za prirodu“ je samo jedan od načina kako Mladi istraživači Srbije, u saradnji sa brojnim organizacijama i institucijama, stvaraju povoljnije uslove za volontiranje i omogućavaju bolju zaštitu prirode.
Odluku o dobitniku nagrade „Naj volonter za prirodu u 2015. godini“ će doneti komisija sastavljena od stručnjaka iz institucija i organizacija civilnog društva. Imena članova komisije će biti objavljena nakon donošenja odluke.
Prijave za „Naj volontera za prirodu“ možete slati do 10. novembra 2015. godine.
Prijavu mozete popuniti na https://istrazivaci.wufoo.eu/forms/naj-volonter-za-prirodu/
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dodaj komentar