Sun02252018

Poslednja izmena:01:47:06 PM

Back REPORTAŽE NAJAVA Festival ugostiteljstva, turizma i vina 12. novembra u hotelu Slavija

Festival ugostiteljstva, turizma i vina 12. novembra u hotelu Slavija

  • PDF

Društvo Skadarlija poziva sve zainteresovane da uzmu učešće u takmičenju i izboru u kategorijama najboljih, a povodom 25. Festivala ugostiteljstva, turizma i vina zakazanog za 12. novembar, u hotelu Slavija, Beograd.

Za vreme festivala na kojem se očekuje prisustvo velikog broj zvanica iz institucija u oblasti ugostiteljstva, turizma, ekologije, enologije i ishrane, privrednika iz Jugoistočne Evrope, kao i predstavnika stranih predstavništava i ambasada u Srbiji, biće organizovana Konferencija na temu “Ugostiteljstvo u funkciji prehrane stanovništva”. S obzirom da će takođe biti prisutan veliki broj turističkih agencija i turoperatora iz zemlje i inostranstva, kao i domaćih i stranih novinara, uglednih poslovnih partnera, ovo je zgodna prilika za učesnike da na takmičenju skrenu pažnju na svoju ugostiteljsko-turističku ponudu i matičnu kuću.
Organizator, SACEN International – Internationalni centar za unapređenje ugostiteljstva i turizma, ovom prilikom obeležiće jubilej dodelom priznanja najuspešnijima u ugostiteljstvu i turizmu Jugoistočne Evrope.
I ove godine u pripremi je specijalni jubilarni katalog: “Zlatno turističko srce – 25godina” u štampanom izdanju.
Radi uspešnije pripreme predstojeće sezone 2015/16, manifestaciju prati i izložba novih proizvoda, opreme za ugostiteljstvo i stručne literature.
Festival ugostiteljstva, turizma i vina ima, između ostalog, za cilj da doprinese i zasluženoj javnoj afirmaciji nosilaca proizvodnje i usluživanja – pravih ambasadora svake zemlje, u čemu uspeva već punih četvrt veka.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dodaj komentar