Fri03292024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back HRANA I PIĆE VINO TO Sombor poziva na sedmi Festival vina i hrane

TO Sombor poziva na sedmi Festival vina i hrane

  • PDF

Proizvođači i ljubitelji kvalitetnih vina, rakije i dobrih zalogaja, okupiće se ove godine po sedmi put na Međunarodnom festivalu vina i hrane „Ravangrad Wine Fest“.

Festival će biti održan u subotu, 05.12.2015. godine, u gradskoj hali „Mostonga“. Vrata hale će za posetioce biti otvorena od podneva do 20 časova, a svečano otvaranje manifestacije zakazano je za 14 časova.
Festival vina i hrane u Somboru, jedinstvena je manifestacija na području Zapadnobačkog okruga, i kao takva iz godine u godinu okuplja sve veći broj izlagača i posetilaca. Festival, takođe, obogaćuje turističku ponudu grada i regije.
Organizator, Turistička organizacija grada Sombora, na VII Međunarodnom festivalu vina i hrane „Ravangrad Wine Fest“ očekuje oko 100 izlagača: vina, rakije, hrane, ugostiteljskih objekata, turističkih organizacija... iz Srbije i zemalja iz okruženja.
Tokom trajanja festivala, posetioci će moći da uživaju osim u kvalitetnim vinima i ukusnoj hrani, tako i u pratećem programu koji će uključivati kulturno umetnički – muzički deo, promocije i prezentacije renomiranih vinskih kuća, ali i stručna predavanja.
Cena ulaznice za posetioce je 300 dinara, a uključuje staklenu vinsku čašu za degustaciju, katalog izlagača i pristup pratećim promocijama i predavanjima tokom manifestacije.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com