Thu03282024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Udruženje Klaster turizma mikroregije Apatin pustilo u rad svoj zvanični veb sajt

Udruženje Klaster turizma mikroregije Apatin pustilo u rad svoj zvanični veb sajt

  • PDF

Na sajtu www.apatinturizam.rs mogu se pronaći sve informacije o mogućnostima smeštaja u opštini Apatin, o ponudi restorana, mogućnostima posete i razgledanja turističkih atrakcija, kao i o svim značajnim manifestacijama.

Predviđen je i kalanderski prikaz svih dešavanja vezanih za turizam, ugostiteljstvo, sport, kulturu i zabavu. Na ovaj način će potencijalni turisti imati jasnu sliku u koje vreme je najbolje da posete Apatin.
Ukoliko i sami želite da sopstveni posao promovišete kroz rad klastera i da učestvujete u budućim planiranim projektima najbolje je da posetite prostorije klastera u ulici Srpskih Vladara 8 (radnim danima od 9 do 14 sati), ili da se javite putem maila Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli . Takođe, sve sugestije, predloge, kritike, kao i vaše autorske materijale za koje smatrate da bi mogli doprineti radu i promociji klastera možete poslati na navedeni mail - rečeno je u udruženju Klaster turizma mikroregije Apatin.
Klaster turizma mikroregije Apatin je neprofitno udruženje, i jedina svrha osnivanja jeste da pomogne unapređenju razvoja turizma u opštini od koga će koristi mogu imati svi građani. Zbog toga još jednom jasno pozivaju zainteresovane da na svoj način pomognu njegovom funkcionisanju.
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com