Fri02232018

Poslednja izmena:11:00:09 AM

Back REPORTAŽE AKTUELNO Teniski savez Srbije imao veoma posećenu prezentzaciju na Sajmu sporta 2015

Teniski savez Srbije imao veoma posećenu prezentzaciju na Sajmu sporta 2015

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 5
  • Sledeća

Na tradicionalnoj manifestaciji, Sajam sporta koja je od 27. – 29. novembra održana u Hali 1 Beogradskog sajma, Teniski savez Srbije imao je veoma posećenu prezentaciju. Posetioci su na veoma lepo uređenom štandu mogli da se upoznaju sa aktivnostima Teniskog saveza Srbije, uspesima naših tenisera i teniserki, kao i mogućnostima da se bave ovim sportom. Ne treba posebno isticati da su deca bila veoma zainteresovana i svojim pitanjima, zajedno s roditeljima, na sva postavljena pitanja dobili su veoma iscrpne odgovore, što je bila jedna od osnovnih namena sajma. Sve ono što im je bilo interesantno znatiželjnici su mogli da se obaveste iz prve ruke.

Štand su, između ostalih, posetili mladi teniski as Srbije i šampion Evrope u konkurenciji do 16 godina Marko Miladinović, vaterpolista Aleksandar Nikić, bivši košarkaš Igor Rakočević, automobilista Dušan Borković, Luna i Leon Zimonjić (blizanci našeg proslavljenog teniskog asa Nenada Zimonjića), potpredsednik Skupštine TSS Miloš Jakovljević, predstavnik Sekretarijata za sport Grada Beograda Dragan Ćirić, a poslednjeg dana sajma domaćin na štandu Teniskog saveza Srbije bio je selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Bogdan Obradović, koji je ugostio i ministra sporta Vanju Udovičića.
Pažnju posetilaca, posebno najmlađih, privukle su i maskote Olimkpijskog komiteta, Rukometnog saveza Vaterpolo saveza Srbije koje su posetile štand TSS.
Na štandu TSS od samog starta Sajma sporta 2015. pljuštali su osmesi, pozitivna energija, pravi sportski duh!
Prvog dana štand TSS su posetili selektor Dejvis kup tima Srbije Bogdan Obradović, doktor naše Dejvis kup selekcije Zdeslav Milinković, sportski direktor TSS Aleksandar Bolić, kao i mlade snage srpskog tenisa: Ivana Jorović, Nina Stojanović, Jelena Lukić, Kristina Miletić, Jovana Vuković, Petar Čonkić...
Selektor Dejvis Kup reprezentacije Srbije, Bogdan Obradović i šampion Evrope do 16 Marko Miladinović okušao se na kajakaškom ergometru na štandu Kajakaškog saveza Srbije uz instrukcije vicešampionke sveta Milice Starović.

Više fotografija možete da pogledate na našoj Facebook stranici: https://www.facebook.com/topsrbija.

Tekst i fotografije: Neda Miletić

 

 


 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dodaj komentar