Sat02242018

Poslednja izmena:01:47:06 PM

Back REPORTAŽE NAJAVA Prvi SFW Designers Christmas Trees u Novom Sadu i Beogradu

Prvi SFW Designers Christmas Trees u Novom Sadu i Beogradu

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 10
  • Sledeća

Novosađani će u sredu, 02. decembra, od 12 sati, u Mercator Centru, moći da prisustvuju otvaranju tzv. Modne novogodišnje izložbe jelki i vide jelke sledećih dizajnera: Danijela Božić, Marija Šabić, Dušica Župnjak/PRIK, Zorana Miličić, Marko Marosiuk i Dragana Rakita.
Otvaranje će propratiti perfomans štulaša.

 U saradnji sa Mercator Centrom, ove godine Serbia Fashion Week i magazin Hello prvi put organizuju projekat Designers Christmas Trees.
Dvadeset najboljih dizajnera iz Srbije i regiona, sa dvanaest poznatih gostujućih dizajnera iz sveta, izložiće novogodšnje jelke koje su lično dizajnirali u Mercator Centrima u Beogradu i Novom Sadu. Jelke poznatih dizajnera posetioci Mercator Centra su u prilici da vide od 1.12. u Beogradu, a od 02.12. i u Novom Sadu. Izložba koju će pratiti animacije za odrasle i decu, biće postavljena do 15. januara 2016. godine.
Poznati dizajneri će lično predstaviti svoje jelke, pričati o svojoj inspiraciji i družiti se sa posetiocima. Pored poznatih dizajnera iz Srbije kao što su Zvonko Marković i Bata Spasojević, posetiocima Mercator Centra će se predstaviti jelke koje su dizajnirali Agatha Ruiz De La Prada i Jean Paul Gaultier. Sve jelke u sklopu Designer Christmas Trees izložbe će biti na prodaju, a kompletan prihod ide u humanitarne svrhe.

Miljana Kozarov, PR SFW

P.S.
Više fotografija možete da pogledate na našoj Facebook stranici: https://www.facebook.com/topsrbija.


 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dodaj komentar