Sun02252018

Poslednja izmena:01:47:06 PM

Back REPORTAŽE NAJAVA Promocija turističkih atrakcija Srbije u novosadskom BIG-u

Promocija turističkih atrakcija Srbije u novosadskom BIG-u

  • PDF

Turistička organizacija Srbije će u subotu, 13.02.2016. godine, u terminu od 12-16 časova organizovati promociju turističkih atrakcija Srbije u tržnom centru „BIG SHOPPING CENTER“ u Novom Sadu, gde će uz kviz znanja „Koliko poznaješ Srbiju“ i animaciju kolega iz Turističke organizacije Novog Sada informisati posetioce o mogućnostima koje Srbija nudi za odmor.

Sam događaj će biti prilika da se posetioci informišu i o proceduri i načinima preuzimanja vaučera za subvencionisani odmor u zemlji, meri Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija koja je protekle godine dala sjajne rezultate.
U februaru, mesecu turizma, Turistička organizacija Srbije (TOS) organizuje brojne aktivnosti okrenute kako domaćim, tako i inostranim turistima, koje imaju za cilj intenzivniju promociju turističke ponude naše zemlje. Prvog februara startovao je nagradni kviz znanja „Znanje za putovanje“ na Fejsbuk stranici TOS-a, koji će trajati celog meseca.
Potpredsednik Vlade i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić i v.d. direktora Turističke organizacije Srbije, gospođa Marija Labović, otvorili su u petak, 12. februara, novi Info centar Turističke organizacije Srbije lociran u zgradi Doma omladine u Makedonskoj ulici u Beogradu. U mesecu turizma biće puštena u rad i reorganizovana, osavremenjena internet stranica TOS-a koja će ići u korak sa aktuelnim trendovima internet komunikacija, kao i besplatna WIFI zona za tranzitne turiste na graničnim prelazima. Turistički potencijali Srbije promovisali su se u TC „Stadion“ u Beogradu, dok će krajem meseca ovakva prezentacija biti održana u tržnom centru u Nišu.
Nastup Turističke organizacije Srbije na Beogradskom sajmu turizma – IFT 2016 (18. – 21.02.2016.) biće kruna promotivnih aktivnosti TOS-a tokom meseca turizma, u okviru koga će se turistički potencijali predstaviti korišćenjem najmodernijih tehnologija.
Nakon uspešnih promotivnih kampanja, prošle godine zabeleženo je povećanje broja domaćih turista, i to za 12%, što je prvo povećanje broja domaćih turista od 2008. godine. To je podstaklo TOS da pojača aktivnosti na promociji turističke ponude namenjene domaćim turistima.
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dodaj komentar