Fri03292024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back PRIVREDA INSTITUCIJE Istražuj, putuj, uživaj, u okviru Geo vikenda na PMF-u

Istražuj, putuj, uživaj, u okviru Geo vikenda na PMF-u

  • PDF

Departman za geografiju, turizam i hotelijerstvo Prirodno-matematičkog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu, poziva sve zainteresovane da dođu u subotu, 19. marta 2016. godine od 09-13 sati u tzv. Plavu zgradu, Trg Dositeja Obradovića broj 3, i da prisustvuju zanimljivim predavanjima, radionicama, i čuju neophodne informacije o prijemnom ispitu na ovu visokoškolsku ustanovu, u okviru III Geo vikenda, koji se ovom prilikom održava pod uvek aktuelnim sloganom “Istražuj, putuj, uživaj”.

Nakon registracije učesnika u sali 1 na II spratu DGTH, u 9,30h uslediće prezentacija studijskih programa DGTH i informacije o prijemnom ispitu, a 15 minuta kasnije, kreće prvo od 5 predavanja pod nazivom “Hladno-komfor-toplo”, koje će održati Dragan Milošević.
Sledi predavanje Sanje Božić “Tajland - zemlja osmeha?”, Minučer Mesaroša “Kako smestiti planetu u džep“ , Milana Ivkova “Vidimo se u hotelu! “ i Mlađena Jovanovića “Džinovi Ledenog doba“.
Od 11 h je pauza za osveženje, a 20 minuta kasnije kreću tri radionice: Rastislava Stojsavljevića “Razmišljaj geografski“, Vladimira Markovića “Misteriozna divljač “ i Gorana Radivojevića i Bojane Kalenjuk “Jesti ili ne jesti, pitanje je sad“. Radionice će biti u trajanju od po 20 minuta (učenici se dele u tri grupe i na svakih 20 minuta se rotiraju i idu na sledeću radionicu).
Po njihovom završetku, biće obavljeno anketiranje učesnika III PMF Geo vikenda.
Učesnici ovog jedinstvenog skupa će imati priliku da saznaju koja im je udžbenička literatura potrebna za polaganje prijemnog ispita, kao i za sve studijske programe na osnovnim, master i doktorskim studijama na PMF-u.
Detaljnije informacije možete saznati od dr Igora Stamenkovića na telefon broj: 060 553 09 05.
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com