Thu03282024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Turistička organizacija Srbije na Sajmu u nautike predstavlja naše vodeno bogatstvo

Turistička organizacija Srbije na Sajmu u nautike predstavlja naše vodeno bogatstvo

  • PDF

Turistička organizacija Srbije (TOS) uzela je učešće na 38. Međunarodnom sajmu nautike, lova i ribolova, koji traje od 30. marta do 03. aprila 2016. Srbija nema more, ali ima brojne reke, od mirnih ravničarskih, do brzih planinskih, kao i jezera, na koje se TOS posebno fokusirao u promotivnim aktivnostima u 2016.godini. Turistička organizacija Srbije (TOS) svake godine za svoju promotivnu kampanju određuje temu. Za 2016. godinu glavna tema nosi naziv „Dunav i vodeno blago Srbije“ .

Na 38. Međunarodnom sajmu nautike, lova i ribolova, TOS će upoznati posetioce sa turističkom ponudom Srbije na rekama i jezerima, koje pružaju mnogo mogućnosti za kvalitetan odmor i različite sportske aktivnosti.
Priroda je bogato obdarila našu zemlju vodama, pokazujući svoje stvaralačko umeće. Dunav, evropski koridor koji spaja 10 zemalja i preko 100 miliona ljudi, sa raznolikošću predela i istorijskih lokaliteta, kao i turističkim adutima, jedna je od najvećih i nesumnjivo najlepših reka u Evropi, a posebno na njenom 588 kilometara dugom toku kroz Srbiju.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com