Fri02232018

Poslednja izmena:11:00:09 AM

Back REPORTAŽE NAJAVA Vaskršnja ulica starih zanata i lepih stvari

Vaskršnja ulica starih zanata i lepih stvari

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 2
  • Sledeća

U susret 6. Međunarodnom festivalu cveća u Somboru, te predstojećem Uskrsu, za vernike koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru, Udruženje starih, umetničkih zanata i domaće radinosti Sombor će, od 23. do 30. aprila, na svojim zelenim tezgama na glavnoj ulici, okupiti svoje članove kao i sve zainteresovane kolege iz drugih krajeva, kako bi somborski „glavnjak“ tih dana pretvorili u jednu bajkovitu priču – punu cveća, proizvoda starih i umetničkih zanata i lepih stvari.

Ovom prilikom, i za najmlađe sugrađane, biće priređen zanimljiv program. Na otvorenom prostoru na glavnoj ulici, biće organizovana VASKRŠNJA RADIONICA UKRAŠAVANJA JAJA za decu svih uzrasta, gde će svi imati priliku da nauče tradicionalne i razne druge kreativne tehnike ukrašavanja jaja. Organizatori pozivaju sve zainteresovane, da doprinesu ovom događaju, i da zajedničkim aktivnostima obraduju decu lepim poklonima i nezaboravnim druženjem. Biće tada i MASKOTA iznenađenja, spremna za fotografisanje.
„Od 23. do 30. aprila Sombor opet pretvaramo u jednu veliku cvetnu i umetničku VASKRŠNJU ULICU STARIH ZANATA I LEPIH STVARI“, obećavaju organizatori. Tih dana biće priređena i ulična prodaja poklona, rukotvorina, suvenira i drugih proizvoda starih, umetničkih zanata i domaće radinosti.
Svi zainteresovani da pomognu u prikupljanju poklona za decu, prodaju svoju robu, ili na neki drugi način učestvuju na manifestaciji, za sve dodatne informacije mogu da se obrate na telefon Udruženja starih, umetničkih zanata i domaće radinosti Sombor: +381 (0)63 842 63 59, ili putem imejla: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli .

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dodaj komentar