Thu03282024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back REPORTAŽE MANIFESTACIJE Gegula Glas Srbije na 5. Biznis samitu u Vrnjačkoj Banji

Gegula Glas Srbije na 5. Biznis samitu u Vrnjačkoj Banji

  • PDF

Pripreme za 5. BIZNIS SAMIT-UPOSLIMO SRBIJU „BUSUPS 2016”, uz GEGULA - Sajam turizma, hrane i pića i KUP VRNJAČKE BANJE 2016. - Nacionalno takmičenje za najbolje rakije i vina, koje od 24–26. juna 2016. godine u Vrnjačkoj Banji, Hotel „Breza”, tradicionalno organizuje Etno centar „Gegula“, Kraljevo, uz pokroviteljstvo Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije, Privredne komore Srbije, gradova Kraljevo i Novi Pazar, Opštine Vrnjačka Banja, Raška, Bogatić i Trstenik i suorganizaciju Srpske kraljevske akademije naučnika i umetnika, su u punom jeku i ove godine će biti bogati sadržajem i aktuelnim temama. Očekuje se učešće preko 500 uvaženih profesora, državnih zvaničnika, članova diplomatskog kora, poslovnih ljudi i privrednika kao i međunarodnih stručnjaka za oblast održivog razvoja, predstavnika finansijskih institucija i udruženja i osiguravajućih društava, predstavnika medija…

Posebnu draž ovoj sve značajnijoj manifestaciji daje činenjica što je zemlja partner ovogodišnnjeg Samita Kuba - Ambasada u Beogradu, što je strateški privredni partner Nemačka privredna komora (AHK), a medijski partneri: RTS, Pink, Radio S, Mix TV i naš portal TOPSRBIJA.COM.
Biznis samit - uposlimo Srbiju „BUSUPS 2016” će obezbediti uslove svim učesnicima da svoje znanje, iskustvo i resurse, stave u funkciju efikasnije artikulacije međusobnih interesa. Koncipiran kao sinergija više celina, obezbediće niz mutidisciplinarnih aktivnosti u cilju pronalaženja optimalnih biznis modela, kako bi se predstavili savremeni biznis trendovi i standardi u oblasti poljoprivrede, ruralnog razvoja i turizma u Srbiji kao i zemljama regiona.
Države u okruženju imaju potencijal da tržištu ponude konkretan proizvod sa autentičnim iskustvom, utemeljenim na lokalnom identitetu turističke destinacije.
Posebno mesto pored „BUSUPS 2016” ima i GEGULA - SAJAM TURIZMA, HRANE I PIĆA koji je posvećen agrobiznisu i turizmu.
Sajam će i ove godine okupiti izlagače iz oblasti prehrambene industrije, poljoprivredne proizvodnje, vinarstva i vinogradarstva, alkoholnih i bezalkoholnih pića, industrije kafe, pčelarstva i medarstva, organske proizvodnje, konditorskih proizvoda, pakovanja i ambalaže, kulture...
Namenjen je i za predstavljanje opreme za preradu i pripremu hrane, proizvoda hemijske industrije, ponude proizvođača, uvoznika i distributera poljoprivredne mehanizacije, kao i proizvoda i usluga distributivnih lanaca.
Tradicionalno, i ove godine će biti održan KUP VRNJAČKE BANJE 2016, Nacionalno takmičenje za najbolje rakije i vina, koje ima bitan značaj za razvoj, proizvodnju i prodaju rakije i vina u Srbiji i Republici Srpskoj, a čiji će kvalitet da ocenjuje međunarodni žiri sastavljen od uglednih i priznatih stručnjaka i poznavalaca vina i rakije.
Povezujući tri značajne manifestacije želja organizatora je da se iskorisi sinergiju koju ovakav skup zasluzuje i pruža. On daje priliku izlagačima da iskoriste tradicionalno prisustvo brojne publike, predstavnika turističke industrije, medija i profesionalnih kupaca iz Srbije i regiona, uoči predstojeće turističke sezone, pruža magućnost da na efikasan način, u kratkom vremenu izlagači ostvare značajne promotivne i komercijalne efekte.
Očekujući Vašu prijavu, Etno centar „Gegula“, stoji svima na raspolaganju da Vaše ideje, sugestije i predloge saradnje, sa iskrenom željom da Vaš nastup i poslovni rezultati budu što uspješniji, u potpunosti ostvare i ispune svoju misiju.
Kontakt telefon Etno centra„Gegula“, Kraljevo, je: 063 608 346, 036 372 545, ili na http://www.gegula.rs.
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com