Sat02242018

Poslednja izmena:01:47:06 PM

Back REPORTAŽE PREDSTAVLJAMO TA PanaComp Zemlja Čuda pokazuje najlepše lice Srbije

TA PanaComp Zemlja Čuda pokazuje najlepše lice Srbije

  • PDF

Nasuprot turističkim agencijama koje svoje poslovanje vezuju za organizaciju putovanja diljem sveta, novosadska turistička agencija „PanaComp Zemlja Čuda“ svoju reputaciju je izgradila na studioznoj promociji srpskih i balkanskih prirodnih, kulturnih, istorijskih i drugih vrednosti. Polje delovanja ove TA grana se u četiri pravca: M.I.C.E., kulturne ture, seoski turizam, avanturistička putovanja i obrazovni programi, a profesionalizam, znanje, trud, kvalitet rada i odnos sa partnerima i klijentima, te poslovična odgovornost za svaki segment puzzle vezan za poslovanje turističke agencije, dovela je ugled „PanaComp Zemlju Čuda“ na nivo evropskog i svetskog standarda.

Zato i ne čudi što inostrani turisti traže usluge upravo TA „PanaComp Zemlje Čuda“, kako bi na najkvalitetniji i najatraktivniji način upoznali nedovoljno eksponiran prostor Srbije i Balkana. Kako funkcioniše ova TA najbolje ilustruju primeri iz prakse. Tako su, po rečima gospođe Ivanke Tasić, direktorke ove turističke agencije, vremešne Engleskinje u toku prošlogodišnjih uskršnjih praznika upoznale čari centralne Srbije i obećale da će se vratiti. Ove godine su ispunile obećanje i uz pomoć PanaComp-a boravile na Kosovu i Metohiji i sa blagoslovom vladike raško-prizrenskog i kosovsko-metohijskog, gospodina Teodosija, prisustvovale svečanoj uskršnjoj liturgiji u manastiru Dečani, upoznale se sa starim običajima, obišle azil za medvede kraj Prištine, boravile na Šari, i uprkos vremenu koje im ovoga puta nije bilo naklonjeno, Srbiju su napustile potpuno ushićene i sa planovima da naredne godine obiđu Makedoniju i BiH. Da bi im boravak učinili sadržajnijim PanaComp je angažovao ansambl „Venac“ koji ih je pozdravio sa nekoliko pesama sa Kosova, a dopisništvo RTS-a njihovu posetu zabeležilo okom kamere, i poslalo u svet lepu sliku sa Kosova i iz Gračanice.
Na Uskršnjoj turi TA „PanaComp“ je uspeo da albansko i srpsko nasleđe predstavi potpuno ravnopravno. Učesnici ture mogli su da vide sedam kula iz XVIII veka u naselju Mazrekaj, srpske svetinje, enklave u Vellikoj Hoči... Sigurno nije bilo ni malo lako povezati prave i odgovorne ljude sa obe strane, ali se isplatilo, jer su svi bili zadovoljni.
- Kulturni turizam je i dalje osnovna tema kojom se naša agencija bavi. I dalje pobeđujemo kulturom i hvala svim onima koji poštuju kulturu, posebno medijima koji o tome izjašnjavaju i stimulišu nas da to i dalje radimo - izjavila je gospođa Tasić.
Prioritet TA „PanaComp Zemlja Čuda“ ove godine su i mladi ljudi. Napravljeno je desetak novih programa sa naglaskom na boravak u prirodi, međusobnom druženju i druženju sa domaćinima. Nedavno je jedan mladi Kanađanin, koji u Srbiji izučava teologiju, pohađao radionicu ikonopisanja i kaligrafije. Osim što je u tome uživao, svojim prijateljima u Kanadi je pisao kako je ovde lepo i kako je ovaj kutak planete vredan da se istraži.
„PanaComp Zemlja Čuda“ ostvaruje bogatu aktivnost i na polju organizovanja Team Buildinga i ima svoje stalne klijente, kompanije koje iznova i iznova traže njihove usluge.
- Suština organizovanja aktivnosti u okviru Team Building je da se ispoštuju želje i potrebe klijenata vezane za njihove potrebe, koje su po pravilu drugačije od uobičajenih aktivnosti.
Ko to ne razume neće imati uspeha pri organizovanju ovakvih programa - ističe direktorka.
„PanaComp“ je jedna od onih agencija koja ne samo da vodi goste po Srbiji i Balkanu, već promoviše i afirmiše destinacije. Svaka tura, izlet, aktivnost propraćene su kvalitetnim izveštajima i fotografijama.
- Ovakvom vidu prezentacije na sajtu „PanaComp-a“ posvećeno je 2.800 stranica, što se pokazalo kao ključno za predstavljenje destinacije, doživljaja koji nudimo, i izbor potencijalnih klijenata za dolazak u Srbiju.
Za jesen, agencija je angažovana za podršku u organizaciji naučnog skupa sa 1.000 učesnika, za organizaciju kulturnog događaja „Veče Marije Terezije“ i druge.
Sa TA „PanaComp Zemlja Čuda“ Srbija pokazuje svoje najlepše lice.

TA PanaComp Zemlja Čuda
PanaComp Wonderland Travel
21000 Novi Sad, Bulevar cara Lazara 96
Tel. :+381 (0)2146 60 75 ; 46 70 66, 46 70 77
E-mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli ; Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli
Web: www.panacomp.net
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dodaj komentar