Sat02242018

Poslednja izmena:01:47:06 PM

Back REPORTAŽE AKTUELNO Sportom protiv nasilja u Pančevu

Sportom protiv nasilja u Pančevu

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 3
  • Sledeća

Nastavlja se velika akcija “Sportom protiv nasilja” u organizaciji NIS-a, Teniski savez Srbije, Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja I Ministarstvo omladine i sporta za osnovce u Srbiji.

Nova destinacija ovaj put bila je Osnovna škola „Isidora Sekulić“ u Pančevu gde su deca na zabavan i motivacioni način imala mogućnost da se upoznaju sa veštinama igranja tenisa uz opremu prilagođenu njihovom uzrastu.
Program “Svetske teniske federacije” (International Tennis Federation ITF) – MINI TENNIS, namenjen je deci školskog uzrasta, a za cilj, pored škole tenisa, ima popularizaciju sportskih vrednosti, kulture nenasilja, fer pleja u sportu kao izuzetno važnom elementu u zdravom razvoju dece.
Pored teniske obuke, deci su uručene diplome i medalje koje je obezbedila kompanija NIS. Pod sloganom „Budućnost na delu “,NIS je kao društveno odgovorna kompanija višegodišnji sponzor TSS-a , i aktivno je uključen u ovu akciju sa ciljem promocije zdravog života i afirmacije mladih talenata.
Do sada je u akciji "Sportom protiv nasilja" učestvovalo više od 20.000 dece iz cele Srbije, a do kraja ove školske godine biće održana i u Zrenjaninu, Kikindi, Novom Bečeju, Kanjiži, Žitištu, Srbobranu, Nišu i Čačku.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dodaj komentar