Fri02232018

Poslednja izmena:11:00:09 AM

Back HRANA I PIĆE HRANA Zlatiborac - majstorski dobri zalogaji

Zlatiborac - majstorski dobri zalogaji

  • PDF

„Zlatiborac“ d.o.o. je svoj razvojni put od male porodične manufakture do kompanije koja je postala lider u segmentu trajnih suvomesnatih delikatesa otpočeo pre više od jednog veka. Negujući tradiciju suvog salamurenja najkvalitetnijih komada mesa, njihovim sušenjem na kristalno čistom vazduhu jedne od najlepših planina u Srbiji - Zlatiboru, i dimljenjem na dimu suve bukovine, stvoreno je preko 30 trajnih suvomesnatih proizvoda koji su postali deo trpeze potrošača širom Srbije, regiona i sveta.

Praveći prvoklasne pršute, salame i kobasice, u ”Zlatiborcu” su naučili da kvalitet nema alternativu, a da je njihov dar - nesvakidašnji prirodni ambijent i vekovima čuvano porodično nasleđe, najveća prednost. Da “Zlatiborac” postane sinonim za kvalitet radi se svakodnevno na usavršavanju proizvodnje, jer je za njih kvalitet proizvoda pitanje časti. Ono što danas “Zlatiborac” ima i ono što je postao, duguje učenju svojih najboljih majstora koji su usavršali i negovali prefinjen osećaj za pravljenje vrhunskih trajnih proizvoda od mesa. Darovani tajnama umešnih predaka, nova generacija želi da bude dostojan naslednik, oni koji će ostaviti za sobom trag i nadasve generacija koja će darovati veštine i znanja onima koji dolaze. Na taj način postavili su sebi tendenciozan cilj: da tradiciju staru preko 130 godina prenesu u savemeno doba i pruže svojim vernim potrošačima nove izbore.
Nakon više od dve decenije kontinuiranog investiranja u implementiranje najrigoroznijih svetskih standarda kvaliteta u proizvodnji prehrambenih proizvoda, u “Zlatiborcu” su odlučili da svoje godinama sticana umeća pretoče u nove linije proizvoda. Motivisani svojim umećem i inspirisani željom da uvek pruže više i da iznova prevazilaze sebe, stvorili su Modernu selekciju proizvoda pod pečatom “Zlatiborac” kvaliteta. U liniju novih proizvoda Moderne selekcije investirali su ne samo svoju stvaralačku energiju, svoje nade i stremljenja, već i iskustvo i znanja koja su vekovima usavršavali.
Proizvodi koje su kerirali i za čiji kvalitet garantuju majstori svog zanata, dobitnici prestižnih međunarodnih nagrada za kvalitet proizvoda pod nazivom - Moderna selekcija Zlatiborac su: pileća, delikates, premium delikates viršla, hot dog i premium pileća viršla, srpska, grill i premium kombasica, stišnjena šunka, pizza šunka, kare delikates, pileća prsa, premium parizer pileći, pileća posebna i delikates posebna kobasica, primium parizer delikates, alpska kobasica, premium dimljeni vrat, premium dimljena slanina i premium dimljena pečenica. Kreatori ovih proizvoda godinama su dobijali i najvrednije priznanje koje su dugo godina gradili - vernost potrošača brendu koji je postao odrednica standarda za kvalitet na tržištu.
Uspeh brenda ZLATIBORAC počiva na kvalitetu njihovih proizvoda, ali tu je i hrabrost i istrajnost koja ih nikada nije napustila, jer su MAJSTORI ZALOGAJA. Da je tako, pokazalo se i na minulom 83. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, gde je “Zlatiborac” svakodnevno na svom uobičajenom štandu u Master centru imao promociju novih proizvoda, koji su sudeći po intersovanju i uživanju posetilaca, ocenjeni najvišom ocenom.
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dodaj komentar