Fri03292024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back TURIZAM ZDRAVSTVENI TURIZAM Merkur predstavio svoju velnes i spa ponudu na festivalu u Beogradu

Merkur predstavio svoju velnes i spa ponudu na festivalu u Beogradu

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 2
  • Sledeća

Specijalna bolnica Merkur, kao Ustanova koja je odavno prepoznala značaj velnes sadržaja, uvrstivši ih u svoje programe zdravlja, bila je učesnik II Wellness i Spa festivala u Srbiji, posvećenog zdravlju i preventivi, održanog je 21. maja, na platou ispred TC Ušće u Beogradu.

Posetioci ovog događaja imali su prilike da se kroz druženje sa Merkurovim timom informišu o Spa sadržajima, uživaju u masažama, degustiraju proizvode Merkurove kuhinje… S obzirom da je festival ove godine imao poseban humani cilj - borbu protiv dijabetesa, lekar Merkura, kao Ustanove br 1. u Evropi kada je tretman dijabetesa u pitanju, razgovarao je sa posetiocima dajući savete i stručne konsultacije. Brojni gosti i prijatelji Merkura, bili su prisutni toga dana, kako bi psetiocima preneli deo svog iskustva iz “Rimskog Izvora”. Suzana Mančić i pevačica Jellena neki su od njih.
Kada je u Merkuru 2005. godine otvoren Velnes centar „Fons Romanus“, započeta je revolucija u konceptu banjskog lečenja, obzirom da je to bio prvi Velnes centar u banjama Srbije. Gosti Merkura su tada dobili kompletnu zdravstvenu uslugu - vrhunsku medicinu i kvalitetnu relaksaciju.
Danas, deset godina kasnije, Merkur je otvaranjem Spa centra „Rimski Izvor“ ponudio uslugu po kojoj će se u budućnosti prepoznavati i Vrnjačka banja i Srbija. „Rimski izvor“ u svom sastavu ima pet savremenih centara i proglašen je za zvanično najbolji zdravstveni Spa centar na Balkanu. Gostima Merkura je omogućeno da na jednom mestu uživaju u blagodetima mineralne vode, mineralnog lekovitog blata, estetskoj medicini, antiaging programima, širokoj lepezi masaža, tretmanima lica i tela, i velnes uslugama kao što su sauna park, knajpov potok, vrnjačka plaža, slana pećina, tepidarijumi, lakonijumi, hladnim sadržajima i brojnim vodenim atrakcijama.

Bojana Beljić, PR SB Merkur
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com